Maak je to-do list leuker met Wunderlist

Geplaatst op 13 september 2017 Door In Artikelen, Scholenspul

Ben je niet zo goed in plannen? Of beter gezegd: wel goed in lijstjes maken, maar niet zo goed in het uitvoeren van je taken? Daar gaan we verandering in brengen!

De naam zegt het al: Een Wonderlijst. De app Wunderlist is ontworpen om je te helpen een overzicht te krijgen van al je taken. Dit kan zijn een to-do lijst voor je werk/studie, maar het kan ook gewoon om een boodschappenlijstje gaan of een lijstje met benodigdheden voor de vakantie. Kortom: alle lijstjes die je in je leven nodig zou kunnen hebben maak je met Wunderlist.

Het handige is dat je niet per se een account hoeft aan te maken voor de app. Je kunt met je Google, Facebook, Microsoft en zelfs je schoolaccount inloggen!

Zodra je een taak afvinkt in je Wunderlist app hoor je een ‘pling!’ geluidje en dat kan extra motiverend werken!

Hoe werkt het?

Als je eenmaal ingelogd bent, kun je jouw pagina persoonlijker maken door een leuke achtergrond en profielfoto in te stellen. In de linker kolom vindt je de door jezelf gemaakte lijsten (met het grote plusteken onderin maak je een nieuw lijstje).
Heb je er al taken in staan en wil je een taak als prioriteit instellen? Klik helemaal rechts op het sterretje en de geselecteerde taak komt dan bovenin de lijst te staan. Je vindt de taken met prioriteit ook links terug in de lijst ‘Met ster’.

Naast de prioriteiten die je kunt instellen is het ook mogelijk om mapjes te maken en reminders in te stellen zodat je nooit meer een deadline mist! 

Soortgelijke apps zijn: Any.do, Google Keep, Todoist en Evernote.

De app kun je op verschillende apparaten installeren en is heel makkelijk in de Google Playstore en App Store te vinden.

 

wunderlist promo

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties