The World Living Statues

Geplaatst op 26 september 2017 Door In Artikelen

The Living Statues 2017

Het World Living Statues Festival komt er weer aan! Om de twee jaar keert dit festival terug naar onze kunstzinnige stad Arnhem. Iedere editie doen zo’n 400 kandidaten mee aan dit wereldkampioenschap om kans te maken op de titel ‘Wereldkampioen Living Statues’.

In 12 jaar tijd is het festival uitgegroeid naar een groot evenement, dat zich richt op straatkunstenaars die optreden als levend standbeeld. Ook dit jaar is The World Living Statues te zien in het centrum van Arnhem. Het programma Statues by Night in Ede is de opening van het grote Living Statues festival. Het centrum van Ede staat op vrijdag 29 september vol met amateurkunstenaars, koren, orkesten en een aantal levende standbeelden. Op zaterdag 1 oktober kun je The Warm Up bewonderen op de Markt in Arnhem. De internationale artiesten maken je warm voor de volgende dag met verschillende kunstuitingen zoals: bodyart, drag queens en nog veel meer!

En dan het hoogtepunt waar het allemaal om draait: Het Wereldkampioenschap 2017. Tijdens dit kampioenschap strijden de professionals, amateurs en kinderen om de felbegeerde titel van kampioen levend standbeeld.

Mis het niet!

 

WLS thumbnail

 

Statues by Night – vrijdag 29 september vanaf 19.30 tot 23.30 in Ede

The Warm Up – zaterdag 30 september vanaf 20.30 tot 23.30 op de Markt in Arnhem

Het Wereldkampioenschap – zondag 1 oktober vanaf 13.00 tot 17.30 in Centrum Arnhem

Ga voor meer informatie naar de site van The World Living Statues.

 

Voor een terugblik op de vorige editie, klik deze link aan!

 

Bron: www.worldlivingstatues.nl

Tags : , , , , , , , , , , , ,

Reacties