Beeldbrengers Arnhem – Burgers’ Zoo [video]

Geplaatst op 22 januari 2022 Door In Beeldbrengers Arnhem, Lifestyle

Beeldbrengers Arnhem ging onlangs op bezoek bij Burgers’ Zoo om te kijken hoe het er nou precies aan toe gaat in een dierentuin!

In deze aflevering van Beeldbrengers Arnhem

Beeldbrenger Guus gaat in gesprek met Bas Lukkenaar over de bijzondere mangrove in Burgers’ Zoo en de samenwerking met een natuurreservaat in Belize. Ook moeten de zeekoeien gevoerd worden, want die eten per dag zo’n zes kratten andijvie en andere groenten. Terwijl de Beeldbrengers druk bezig waren met de edit van deze video is er ondertussen een zeekoe geboren. Dat is een zeldzaamheid, want geboorte in gevangenschap is uitzonderlijk bij zeekoeien! Ook vliegen er in de mangrove honderden vlinders rond. Burgers’ Zoo importeert die vlinderpoppen uit Belize en vervolgens worden deze in een zogenaamde poppenkast in de mangrove uitgebroed. Dit en meer zie je in deze nieuwe aflevering!

Meedoen aan Beeldbrengers Arnhem?

Beeldbrengers Arnhem is in oktober 2021 van start gegaan. Vanuit Jongerencentrum Willemeen maken we media over alles wat leeft in Arnhem. Beeldbrengers Arnhem is onderdeel van de Mediatuin van Willemeen en Jongin Arnhem. De media wordt uitgezonden op YouTube, de omroep TV Gelderland en Jongin Arnhem. Op verschillende dagen in de week hebben we redactievergaderingen, workshops en opnames. Wil je meedoen of meer info? Schrijf je hier online in en doe mee!

📷 Volg Beeldbrengers Arnhem op Instagram

 

Tags : , , , , , ,

Reacties