Beeldbrengers Arnhem is van start gegaan!

Geplaatst op 11 november 2021 Door In Beeldbrengers Arnhem, Lifestyle, Talent uit Arnhem, Talenten

Misschien kende je het platform Beeldbrengers al vanuit Nijmegen, waar dit televisieprogramma voor en door jongeren al een tijdje aan de gang is. Sinds deze maand is Beeldbrengers ook van start gegaan in Arnhem en diverse andere steden in Gelderland! Bij Beeldbrengers krijgen jongeren tussen de 14 en 26 jaar de mogelijkheid om media te maken over alles wat hen bezighoudt. Van een talkshow tot een kookprogramma en van interviews met lokale artiesten tot nieuwsuitzendingen, bij Beeldbrengers is het allemaal mogelijk.

 

Beeldbrengers Arnhem van start!

Gedurende zes maanden worden de deelnemende jongeren opgeleid tot echte mediamakers. Hierbij ontvangen ze in Arnhem ondersteuning van mediacoach Sanne en de redactie van Jongin Arnhem. Zo doen jongeren vaardigheden op met onder andere interviewen en presenteren, maar ook monteren en regie voeren. Beeldbrengers Arnhem werkt hierbij samen met Jongin Arnhem, Willemeen, RTV Connect en TV Gelderland. Op de websites van Jongin Arnhem en Willemeen worden alle producties gepubliceerd en ook zullen er diverse geselecteerde producties uitgezonden worden op RTV Connect en TV Gelderland.

Op 10 november vond de aftrap van Beeldbrengers Arnhem plaats in de concertzaal van Willemeen, waar de kersverse redactie onder begeleiding van mediacoach Sanne ging brainstormen, wat een flinke hoeveelheid leuke ideeën voor items opleverde. Volg Beeldbrengers Arnhem op Instagram en YouTube om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, items en meer! Heb je tips of juist vragen? Stuur dan een mailtje naar redactie.arnhem@beeldbrengers.tv.

Tags : , , ,

Reacties