Bingewatchen: 10 gekke, bizarre en onwaarschijnlijk interessante YouTube-kanalen | Deel 2

Geplaatst op 20 december 2021 Door In Artikelen, Lifestyle

Iedereen kent het wel: het is middernacht en je bent nog steeds door YouTube aan het scrollen. Je begon de avond met een video over de tien gevaarlijkste dieren en een paar uur later zit je naar een paar gasten te kijken die in de jungle een huis van modder aan het bouwen zijn. Ben je toe aan een diepe YouTube rabbit hole? We hebben weer een tiental bijzondere, unieke en totaal maffe YouTube-kanalen voor je op een rijtje gezet. 

1. Ghost Town Living

Ghost Town Living is een kanaal van een man die zijn volledige spaarrekening heeft besteed aan een oud verlaten mijnwerkersdorpje in Amerika genaamd Cerro Gordo. Zijn doel is om dit totaal verlaten dorpje te herstellen naar het bruisende plaatsje wat het vroeger was. In zijn video’s neemt hij je mee door kilometers lange mijnenstelsels, oude ruïnes en herbouwde gebouwen. En dat allemaal alleen en (soms) met hulp van zijn kijkers. Inde bijna twee jaar dat hij er nu woont heeft hij de gevaarlijkste mijnen verkend en heeft hij zelf ijzererts omgesloten tot ringen die zijn kijkers vervolgens kunnen winnen! Ben jij benieuwd hoe het hem vergaat in zijn eigen dorpje? Kijk dan zeker een paar video’s van Ghost Town Living!

 

2. AntsCanada

Dit kanaal gaat volledig over mieren. Mieren? Ja, mieren! Ik weet dat mieren niet zo interessant lijken, maar op dit kanaal zie je al vrij snel dat mieren een erg complexe diersoort zijn. Zo legt dit kanaal je uit dat er ware samenlevingen in een mierenkolonie ontstaan en dat iedere mier zijn eigen taak heeft. Door middel van vette terraria en zeldzame miersoorten blijf je al snel kijken naar zijn video’s. Check zijn kanaal hier!

 

3. DALLMYD

DALLMYD is een kanaal van een jongen die schatten zoekt. Hij duikt voornamelijk met een scubaset naar verloren spullen onder water, waar hij echt van alles weet te vinden, van telefoons tot sieraden en zelfs wapens. Hij maakt hierbij ook gebruik van metaaldetectors. Ben jij benieuwd wat voor bizarre dingen mensen allemaal kwijtraken en door deze gozer uit de plomp worden gevist? Check dan zeker zijn kanaal DALLMYD!

 

4. Yes Theory

Yes Theory is een kanaal dat draait om een groep vrienden uit verschillende culturen die buiten hun comfortzone treden. Volgens hun theorie maak je de mooiste en speciaalste dingen mee wanneer je dingen doet die je eigenlijk niet wilt of durft te doen. Op hun tweede kanaal “Seek Discomfort” laten ze hier nog meer van zien terwijl ”Yes Theory” zich ook focust op reizen en documentaires. Zeker de moeite waard om te kijken!

 

5.  Survival Builder

Je kent het wel: het is 1 uur ’s nachts en je zit hersenloos door YouTube te scrollen. Opeens kom je bij een filmpje uit van een paar gasten die van houten stokjes en een hoop modder een villa bouwen midden in de jungle. Dit zijn deze gasten! Of het allemaal daadwerkelijk met de hand wordt gemaakt is maar de vraag, maar de filmpjes zijn hoe dan ook erg vermakelijk! Check ze hier

 

6. Dangerous Dave

Dangerous Dave is een mountainbiker die de lijpste en gevaarlijkste parkoers aflegt. Het vette aan zijn video’s is dat je zelf niet eens van mountainbiken hoeft te houden. Door de supersonische snelheden en gevaarlijke sprongen krijg je zelf ook bijna een adrenaline kick! Supervet om te kijken dus als je van actie en sport houdt!

 

7. Bald and Bankrupt

Deze man komt met zijn vriendelijke houding en vlotte babbel op de raarste en meest bijzondere plekken ter wereld. Omdat hij zich zo open en vriendelijk opstelt lukt het hem altijd om in contact te komen met de locals en dat levert de meest bizarre verhalen en avonturen op. Van Mexico tot het meest noordelijke puntje van Rusland, niks is hem te gek of gevaarlijk! Hou jij van reizen en ben je benieuwd hoe onbekende en “risicovolle” gebieden eruit zien? Kijk dan zeker naar Bald and Bankrupt.

 

8. Feeding Steven

Ja, je ziet het goed! Dit kanaal gaat over een jongen die elke dag een wilde zeemeeuw voert. En ja hoor, hij komt elke dag weer terug! Iedere dag komt de zeemeeuw ietsje dichterbij en de meeuw neemt ondertussen zelfs al haar baby’s mee! Zeker een kijkje waard! Check het kanaal Feeding Steven hier

 

9. Licking Guy

Je leest het goed! Dit is een gast die aan allemaal dingen likt. Hoe smerig het ook is, het is bijzonder grappig om te zien hoe iemand bereid is om aan dingen te likken voor views. Van politiewagens tot windturbines en gevechtsvliegtuigen, alles wordt afgelebberd door Licking Guy!

 

10. How Ridiculous 

How Ridiculous is een Australisch Youtube-kanaal waarin ze de hosts meest gekke dingen proberen. Zo laten ze een aambeeld op een kluis vallen van een hoge toren of kijken ze door hoeveel ballonnen je een dartpijl kunt schieten. Zeker de moeite waard om even te kijken dus! 

 

Tags : , , , , , , , , , , , ,

Reacties