Breng je stem uit voor de Young Impact Awards 2020!

Geplaatst op 15 april 2020 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle

Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen en daarom reiken ze dit jaar voor de vierde keer de Young Impact Awards uit aan jongeren die tot het uiterste gaan om een verschil te maken. Je kunt tot en met 15 mei je stem uitbrengen op jouw favorieten!

Zo werken de Young Impact Awards
Bij tegenslag gewoon door blijven gaan. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: het verschil maken. Dát verdient een steuntje in de rug en daarom organiseren wij de Young Impact Awards. Dit jaar worden 6 awards uitgereikt in de categorieën Environment, Education, Creativity, Health, Community en Coronahulp. Naast de zes awards wordt ook de George Maduro Prijs uitgereikt. Dit is dé ultieme onderscheiding voor een jongere die zich belangeloos inzet voor de samenleving en gaat gepaard met een jaar lang ambassadeurschap van Young Impact. Bekijk hier alle genomineerde initiatieven en breng je stem uit!

Uitreiking
Young Impact Helpt is een actiecampagne waarbij jongeren en prominente artiesten/influencers zich inzetten voor de samenleving tijdens de coronacrisis. Deze periode wordt afgesloten op 15 mei met een exclusieve online show, die uitgezonden wordt via een livestream. Tijdens deze show worden ook de zes Young Impact Awards en de George Maduro Prijs uitgereikt.

Bron: youngimpact.nl

Tags : , , , ,

Reacties