Career Night voor jongeren in Arnhem: workshop Rock your LinkedIn profile

Geplaatst op 18 april 2018 Door In Artikelen, Hulp & Info, Lifestyle, School & Opleiding, Werk, geld & wonen

Zit jij in de laatste fase van je opleiding of ben je afgestudeerd en op zoek naar een (starters)baan? Kom naar de Career Night in Arnhem op woensdag 25 april met topsprekers en persoonlijk carrière advies! De avond wordt georganiseerd door Rotaract Arnhem en DeBroekriem.nl. Een lokale ondernemer vertelt over hoe je als sollicitant opvalt bij werkgevers door het gebruik van LinkedIn, Jonas Aarab vertelt over de meerwaarde van Rotaract Arnhem en Pieter Vermeer vertelt over platform DeBroekriem.

DeBroekRiem Career Night Arnhem

Workshop:  “In 10 stappen een goed LinkedIn profiel”
Ben jij al een ‘all star’ op LinkedIn? Wil jij graag zeer deskundig worden? Kom dan naar deze LinkedIn workshop!

Deze workshop wordt gegeven door een LinkedIn-expert. Deze expert traint diverse organisaties op het gebied van LinkedIn en geeft daarnaast ook les op Radboud Universiteit in Nijmegen. Speciaal voor Young Professionals uit Arnhem verzorgt hij nu deze LinkedIn-workshop.

Tijdens deze training leer je:
– hoe een goed profiel eruit moet zien
– je netwerk in te zetten tijdens je zoektocht naar een baan
– hoe je via LinkedIn jezelf online kunt profileren
– alles over nieuwe updates van LinkedIn, zoals vacatures, etc..

En is er genoeg tijd om jullie vragen te beantwoorden. Uiteraard heb jij al een profiel aangemaakt, maar wil jij nu net die stap verder zetten om ‘all star’ te worden! Waarmee jij je netwerk in een rap tempo vergroot en die baan dichterbij komt. Bekijk onderstaand filmpje voor een sfeerimpressie.

Programma Career Night woensdag 25 april
19.00 – Inloop
19.30 – Welkom DeBroekriem & Rotaract Arnhem
19.45 – Workshop „Rock your LinkedIn profile”
21.00 – Netwerkborrel
21.30 – Afronding

Praktisch
De inloop is om 19.00 uur en om 19.30 uur gaan we van start. De Career Night is tot stand gekomen door een samenwerking tussen DeBroekriem en Rotaract Arnhem en is daarom gericht op jongeren. Aanmelden is gratis en kan via het Google-webformulier. De locatie is Lokaal72, Oude Kraan 72 in Arnhem.

>> Website

>> Facebook event

Tags : , ,

Reacties