Common Ground Gym start crowdfundingactie voor verdere realisatie van urban sports hal in Arnhem

Geplaatst op 2 juli 2020 Door In Lifestyle, Sport

De Arnhemse urban sports organisatie Common Ground heeft heel veel in huis. Handen, kennis en bovenal motivatie. Dat heeft ze al ver gebracht, maar nog niet ver genoeg. Een extra stimulans is nodig om de beste urban sports hal van Arnhem neer te zetten. Een plek waar iedereen straks met trots naar kan kijken terwijl jong en oud al bewegend zichzelf tot nieuwe hoogtes brengt. Inmiddels is al 3000 euro opgehaald met de crowdfundingactie!

Common Ground heeft jouw hulp nodig!
Met het opgehaalde geld van de crowdfundingactie wil de organisatie diverse materialen aanschaffen, waaronder houten planken, balken en platen en een flinke lading steigerbuizen. Ook willen ze professionals gaan inhuren voor verdere ondersteuning bij het bouwen. Dit kost vanzelfsprekend aardig wat geld en daarom is alle hulp welkom om van de Common Ground Gym een urban sports walhalla te maken voor iedereen!

•  Klik hier voor de Gofundme van Gommon Ground

De stip op de horizon
Wat er ook gebeurt, op 1 september moet de hal klaar zijn voor gebruik. Een officiële opening zal wat de organisatie betreft niet veel later volgen. Ook is het binnenkort mogelijk om je in te schrijven. Volg Common Ground op social media, deel de campagne, like en doneer! Elke duw in de juiste richting draagt bij aan de ontwikkeling van de beste urban sports hal van Arnhem!

Website Common Ground Gym
Common Ground Gym op Facebook
Common Ground Gym op Instagram
Common Ground Gym op YouTube

Tags : , , , , , , , , , ,

Reacties