Creatief in Malburgen – Open Dag Timmerhuis op 20 oktober

Geplaatst op 19 oktober 2021 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle

Het Timmerhuis van Malburgen is dit najaar weer gestart met een uitdagend creatief programma voor jong en oud. Op woensdagmiddag 20 oktober organiseert zij samen met collega aanbieders een open dag. Tussen 15.30 en 17.00 uur kan je gratis kennismaken met de lessen van Het Timmerhuis, Atelier de Stiksteek en dansschool Live2Dance. Ben je op zoek naar inspirerende vrijetijdsbesteding  voor je kind, tiener of voor jezelf? Meld je dan snel aan !

Cursussen
Het Timmerhuis is een broedplaats voor creativiteit. Op de open dag zijn er twee workshops. Guus Bouts is docent Timmerclub en geeft je fantasie en talent vleugels door je de weg te wijzen met verschillende technieken en materialen. Daan Kruijssen is docent Fashion Department en begeleidt als productontwerper  haar leerlingen in het creëren van eigen kostuums, tassen, sieraden en andere accessoires .

Bij De Stiksteek ga je met Nathali Nijman aan de slag met textiel. Nathali begeleidt bij haar cursussen kinderen, jongeren en volwassenen bij het maken van eigen ontwerpen en het uitvoeren hiervan op de naaimachine. Live2Dance is biedt danslessen op herkenbare muziek voor jong en oud. Zo bieden ze peuterdance, streetkids, hiphop, urban, afrodance, modern en dancemix aan. Op de open dag is er mogelijkheid om een kijkje te nemen bij streetdance en afrodance hiphop.

Programma
De open dag op 20 oktober is voor jeugd van 6 t/m 14 jaar.  De workshops worden op verschillende plekken in Malburgen gegeven. Kom daarom met de fiets of auto. De start is om 14.30 bij het Timmerhuis, Akkerwindestraat 29 te Arnhem. Het programma duurt uiterlijk tot 17.00. Deelname van de open dag is gratis. Aanmelden is wel nodig. Dit kan via het mailadres: mail@wijklab.nu of via het telefoonnummer: 06-45544907. Mail, app of bel je naam, leeftijd en eventuele voorkeur voor een of twee cursussen door.

Gelrepas en Jeugdcultuurfonds
Als de cursussen bevallen kunnen ouders hun kinderen diezelfde dag inschrijven voor een van de wekelijkse cursussen. Hierbij is er mogelijkheid van het gebruiken van de Gelrepas of Jeugdfonds cultuur en sport. Hier zal op de open dag meer informatie over worden gegeven.

 


Credits foto: Zefanja Hoogers

Voor meer info: Marieke van Zwoll, tel 06-45544907 mail: mail@wijklab.nu

Tags : , , , , ,

Reacties