Dansworkshop van Mikey DellaVella (USA) op 8 november bij MaxStudios in Arnhem

Geplaatst op 21 oktober 2019 Door In Lifestyle, Sport, Talent uit Arnhem, Talenten, Theater & dans

Op vrijdag 8 november organiseert Maxstudios een awesome dansworkshop met niemand minder dan de New Yorkse choreograaf Mikey DellaVella. Wil je beter worden in dansen, beter kunnen luisteren naar de beat van de muziek en vragen stellen aan deze uiterst creatieve choreograaf? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Mikey’s doel is te zorgen dat al zijn studenten de workshop verlaten met een beter oor voor muziek en een sterkere waardering voor dans! Dus grijp je kans snel, want de vroege boekers krijgen een early bird korting!


Over Mikey DellaVella
Mikey DellaVella is een beroemde en succesvolle choreograaf en heeft over de hele wereld workshops gegeven. Van Canada tot Rusland en van China tot Puerto Rico, Mikey is er geweest! Tevens heeft hij les gegeven in de populairste studio’s van Los Angeles, waaronder Millennium Dance Complex, Movement Lifestyle en Playground LA.

Door de jaren heen heeft Mikey DellaVella een unieke stijl ontwikkeld in de Hip-Hop dance scene die hij graag wil delen met zijn studenten. Mikeys vaardigheden en passie voor lesgeven blijven ook niet onopgemerkt. Zo heeft hij samengewerkt met collega-dansers zoals Jojo Gomez, Taiwan Williams, Melvin TimTim, Ellen Kim, B Dash, Konkrete en meer. Daarnaast is hij een actief lid/co-choreograaf van het HHI Gold Medalist Team: SRank (zoals gezien in NBC’s World of Dance: Season 2). Dus wil je ook een onvergetelijke workshop ervaren? Wees er dan snel bij!

Volg Mikey Dellavilla

Informatie dansworkshop Mikey Dellavilla
Tijd
: Vrijdag 8 november van 19:30 – 21:00 uur
Plaats: Burgemeester Matsersingel 200, 6843 NZ Arnhem, Nederland
Tickets: early bird €22,50 / normaal €27,50 – hier direct online bestellen

Tags : , , , , , ,

Reacties