De kamer van – Irene (19)

Geplaatst op 15 september 2019 Door In Artikelen, Lifestyle

Slaapkamers en studentenkamers zijn vaak interessant, persoonlijk en bevatten een eigen verhaal. Jongin Arnhem is hier erg benieuwd naar! Voor de artikelenreeks ‘De Kamer Van’ gaan we langs bij een aantal Arnhemse jongeren en nemen we een kijkje in hun kamer.

“Sinds ongeveer een half jaar woon ik op mezelf in Arnhem, op de Apeldoornseweg naast Sonsbeekpark en 5 minuten van het centrum. Een ideale plek! Vlak bij het station, wat ook handig is aangezien ik iedere dag met de trein naar Nijmegen moet voor m’n studie CMV op de HAN.

Afgelopen voorjaar ben ik op reis geweest in Zuid-Amerika. Ik ben begonnen in Peru waar ik twee maanden heb gewoond om Spaans te leren en vrijwilligerswerk te doen. Vervolgens ben ik gaan backpacken door Peru, Bolivia, Ecuador en Colombia. Die reis heeft veel met me gedaan en zal ik nooit vergeten. Toen ik eenmaal terugkwam in Nederland ben ik dezelfde week nog verhuisd.

Er is veel van mijn reis terug te zien in mijn kamer. De vrolijke kleuren, de fotootjes, en allerlei souvenirtjes. Ik hou van een vrolijk ‘hippie-achtig sfeertje’. Vandaar alle kleuren, doeken, kaarsen, wierook en beeldjes. Ik vind dat kaarslicht, kleurtjes en wierook een heel rustgevende en gezellige sfeer brengen.”

kamer1

kamer3

kamerkeuken

“Ik heb een kleine LP verzameling en een platenspeler. Ik draai vaak een plaat van Bob Dylan, Bob Marley, The Beatles of Zuid Amerikaanse muziek. Een aantal van de LP’s heb ik van mijn moeder gekregen, andere heb ik gevonden op rommelmarktjes of  in tweedehandswinkels.  Ik hou van veel verschillende soorten muziek. Naast mijn LP’s  luister ik bijvoorbeeld ook veel naar techno en deephouse  en bezoek ik graag een feestje of bezoek in een optreden van een bandje.”

kamer6

kamer4

“Op een muur heb ik allerlei foto’s geplakt die iets voor mij betekenen. Foto’s van mijn reis, leuke feestjes, mijn vriendinnen en mijn vriendje. Dit zijn allerlei belangrijke momenten of belangrijke personen  in mijn leven.  Ze hangen tegenover de tafel dus kijk ik er iedere dag wel even naar. Het zijn foto’s waar ik blij van wordt en die leuke herinneringen naar boven brengen.”

kamer5

kamer7

 

Heb jij ook een mooie/leuke/interessante/speciale/ bijzondere/of oersaaie kamer die je wilt laten zien? Jongin Arnhem komt dan graag bij je op bezoek! Stuur een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl voor wat meer informatie.

Tags : , ,

Reacties