De tien leestips van de Jonge Jury 2020 zijn bekend!

Geplaatst op 5 november 2019 Door In Lezen en meer, Lifestyle

De Jonge Jury daagt jongeren in de onderbouw van het voortgezet onderwijs uit om jeugdboeken te lezen en hun stem uit te brengen op hun favoriete boek. Inmiddels zijn de tien leestips van de Jonge Jury bekend! Ben je op zoek naar een nieuw interessant, spannend, leuk of romantisch verhaal? Dan heeft de Jonge Jury misschien wel het perfecte jeugdboek gevonden! Geselecteerd uit de groslijst die bestaat uit tientallen boeken, zijn hier de top tien Leestips van 2020!

Over de Jonge Jury
De Jonge Jury daagt jongeren in de onderbouw van het voortgezet onderwijs uit om jeugdboeken te lezen en het mooiste boek te kiezen. Tijdens de Dag van de Jonge Jury wint de auteur van het boek met de meeste stemmen de Prijs van de Jonge Jury. Deze prijs wordt sinds 1998 uitgereikt. Voor de prijs komt vanaf 2017 enkel nog oorspronkelijk Nederlandstalig werk in aanmerking. De Jonge Jury is geschikt voor klassen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs op alle niveaus. Meer weten? >> jongejury.nl/over-ons

De Leestips van 2020!

Extra informatie 
Wil je meer weten over de leestips of andere boeken uit de Groslijst? Of wil je met jouw klas meedoen aan wedstrijden zoals de Jonge Jury Wildcard Wedstrijd? Ben je benieuwd wat de elfde leestip van 2020 wordt? 
Ga dan naar de site: jongejury.nl

Bron tekst en beeld: jongejury.nl

 

Tags : , , ,

Reacties