Foto-expositie ‘Marks of Pride and Beauty’ over mensen met littekens bij Rozet

Geplaatst op 30 april 2019 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle

Op 7 mei om 16:00 uur zal in Rozet de expositie “Marks of Pride and Beauty” officieel worden geopend. Dit is een fototentoonstelling over mensen met littekens, die trots en prachtig gefotografeerd zijn door fotograaf Jan van Beijnhem. Een van de vijfendertig modellen waarvan foto’s zijn gemaakt is de 27-jarige Arnhemmer Carlos Wiltink. 

“Het is precies een jaar geleden dat ik mijn ware ik heb laten zien aan de buitenwereld. Fotograaf Jan van Beijnhem heeft mij gefotografeerd. Ik kreeg erg veel positieve reacties op deze foto’s, en daarom besloot ik Jan te vragen of hij zijn expositie ‘Marks of Pride and Beauty’ ook in Arnhem wilde vertonen.”

Fotograaf Jan van Beijnhem van Fotostudio XL heeft een fotoserie gemaakt van mensen met littekens. Zijn doel was om daarmee duidelijk te maken dat mensen met littekens ook normale mensen zijn en normaal benaderd kunnen worden. Hij heeft deze mensen dan ook mooi en trots proberen te fotograferen. De naam van het project is niet voor niets ‘Marks of Pride and Beauty‘.

Expositie Marks of Pride and Beauty bij Rozet
Officiële opening: 7 mei om 16:00 uur 
De expositie is te zien t/m 21 mei 2019
> Facebook event

Beelden: Carlos Wiltink en Jan van Beijnhem

Tags : , , , ,

Reacties