Free Your Light Run op 13 september in Arnhem

Geplaatst op 10 september 2019 Door In Gezondheid, Hulp & Info, Lifestyle, Sport

Free Your Light en herdenk de Slag om Arnhem op een geheel nieuwe manier! Dit jaar organiseert Sportbedrijf Arnhem samen met de Stichting Bridge to Bridge op vrijdag 13 september voor het eerst een Light Run en een Light Walk. Doe mee en loop of ren een route van 4 km langs verlichte objecten en projecties. De run en walk zijn niet competitief, dus vooraf is geen zware training nodig. Ideaal! Dus zoek snel je gaafste light outfit bij elkaar en kom samen met je vrienden en familie de Slag om Arnhem herdenken!

Bij start en finish op het Willemsplein staat een top DJ voor je klaar. Tickets kosten €10. Klik hier om naar de online inschrijfpagina te gaan.

Free Your Light Walk
Start: 20.00 uur
Trommel vrienden, familie en kinderen op, trek je light-outfit aan en wandel samen de Free Your Light Walk! Vanaf 19.30 uur tot het einde van het evenement hebben we een top DJ voor je klaar staan op het Willemsplein. Een lichtshow maakt de sfeer compleet.

Free Your Light Run
Start: 22.00 uur
Trek je light-outfit aan, klem je breaklights om je polsen en ren samen met je vrienden langs de projecties en verlichte objecten aan de route. Bij de finish op het Willemsplein staat een top DJ voor je klaar. Drankjes en een lichtshow maken de sfeer compleet.

>> Facebook event ‘Free Your Light’

Free Your Light is een samenwerking van Sportbedrijf Arnhem met Stichting Bridge to Bridge.

Tags : , , , , ,

Reacties