Geslaagd jongerendebat bij J.C. de Madser

Geplaatst op 30 maart 2016 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Jongerencentra in Arnhem, Lifestyle

Op woensdag 23 maart vond er een debatavond voor jongeren plaats bij jongerencentrum de Madser in Kronenburg. Het thema van de avond was ‘gemengde relaties’. Op de avond zelf discussieerden er rond de 40 jongeren over diverse stellingen, zoals ‘twee geloven op één kussen, daar slaapt de duivel tussen’ en ‘gemengde relaties onder jongeren worden steeds meer geaccepteerd’.

debatmadserfoto

Het debat verliep erg succesvol. De jongeren gingen eerlijk met elkaar in gesprek en spraken veelal vanuit hun eigen ervaringen rondom het thema. Vanwege het succes gaat jongerencentrum de Madser hier zeker een vervolg aan geven in de vorm van meerdere debatavonden en andere activiteiten die zich richten op ontmoeting en dialoog tussen jongeren. Volg jongerencentrum de Madser op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten.

Heb je interesse in meer van dit soort activiteiten en wil je hier een inhoudelijke bijdrage aan leveren? Word dan lid van de Facebook groep ‘Jongeren aan het woord‘. Het doel van deze groep is om samen met andere jongeren en beroepskrachten veelal gevoelige en lastige thema’s en onderwerpen te verkennen. Vanuit daar organiseren we in Arnhem openbare bijeenkomsten voor jongeren om met elkaar in gesprek te gaan over deze onderwerpen. Arnhemse jongerenwerkers maken onderdeel uit van deze groep en ondersteunen bij de organisatie van bijeenkomsten.

jongerenaanhetwoordfacebook

Tags : , , ,

Reacties