Gratis lessen tijdens de Openhuisweek van Studio26 van 2 tot en met 7 september!

Geplaatst op 2 september 2019 Door In Hulp & Info, Lifestyle, Sport, Talent uit Arnhem, Talenten, Vrije tijd

Altijd al een les moderne dans willen volgen of ben je juist ontzettend nieuwsgierig naar circuslessen? Kom dan langs tijdens de open huisweek bij Studio26 van 2 t/m 7 september. Op die dagen kun je gratis meedoen met alle groepslessen dans, muziek, theater en circus. Van ballet tot hiphop en van toneel tot aerial acrobatics!

Studio26 is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid van een lokale dansschool tot een groot podium voor de creatieve industrie. Ongeveer 1000 leerlingen volgen er wekelijks lessen op diverse locaties in Velp, Arnhem en Dieren.

Studio26 denkt ook aan de gezinnen met minder ruime financiële middelen. Voor hen is de open huisweek een mooie kans om gratis met kunst in aanraking te komen. Mensen die toch graag op les willen, kunnen vervolgens ook terecht met de GelrePas of een vergoeding aanvragen bij stichtingen als het Jeugdcultuurfonds of Stichting Leergeld.

Tijdens de open huisweek zijn niet alleen de lessen in het mooie gebouw van Studio26 in Velp openbaar, maar kun je ook meedoen bij de lessen die in Arnhem en Dieren gegeven worden. Aanmelden voor de lessen is niet nodig, maar wel aan te raden. Aanmelden kan via de website: studio26.nl. De individuele muzieklessen zijn niet openbaar, maar hiervoor kan ook een vrijblijvende proefles worden aangevraagd via de website.

>> Studio26 op Facebook

Bron/beeld: Studio26

Tags : , , , ,

Reacties