Gratis Piepschuim College met Cees de Beer bij Rozet [wordt verplaatst!]

Geplaatst op 18 november 2021 Door In Lifestyle

Update: Helaas! Dit evenement wordt verplaatst naar een andere datum. Cees heeft corona en kan dus niet bij Rozet aanwezig zijn. We zijn druk bezig met het plannen van een nieuwe datum. We zouden het heel leuk vinden als je er dan bij kunt zijn. Houd onze Instagram, Facebook en/of website goed in de gaten voor de nieuwe datum!

Kom naar het Piepschuim College met Cees de Beer: nachtburgemeester van Nijmegen en medeoprichter van spoken word-platform Mensen Zeggen Dingen.

Ben je een jonge zelfstandig ondernemer of denk je erover om je eigen bedrijf te starten? In de culturele sector of in een andere branche? Benieuwd naar anderen die er ook voor gekozen hebben om voor zichzelf te beginnen? Of ‘gewoon’ benieuwd naar het verhaal van Cees de Beer? Schrijf je dan vooral in!

Cees vertelt en wordt geïnterviewd over zijn keuze om zelfstandig ondernemer te worden in de cultuursector. Waar heeft hij mee te maken gehad, hoe komt hij aan opdrachtgevers en hoe regelt hij zaken waar hij tegenaan loopt? En je kunt alles aan hem vragen! Na de pauze met pizza verzorgt Cees een creatieve workshop voor iedereen en is er voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. Dus ben je zelfstandig ondernemer, wil je voor jezelf beginnen, of wil je meer weten over Cees: meld je aan!

Deelname is gratis, aanmelden kan via de button. Je wordt doorverwezen naar een andere Rozet website. Vol=vol! Let op: je hebt een geldig coronatoegangsbewijs nodig voor toegang.

GRATIS | 24-11-21 | 19.00-21.30 | Piepschuim College met Cees de Beer

Gastspreker: Cees de Beer
Datum: woe 24-11-2021
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Toegang gratis
Locatie: 5e etage in Rozet
Max. deelnemers: 15  (inschrijven verplicht)
QR-code nodig voor toegang

https://www.piepschuimrozet.nl/agendapiepschuim/collegeceesdebeer

Tags : , , , ,