Handig: de Rozet Afhaalbieb!

Geplaatst op 3 januari 2021 Door In Coronavirus Arnhem, Hulp & Info, Lezen en meer, Lifestyle

Sinds we (bijna) allemaal zo veel mogelijk thuis zitten en onze sociale contacten hebben beperkt, is de roep om het lenen van boeken alleen maar groter geworden. Om de inwoners van Arnhem hierbij zo veel mogelijk tegemoet te komen loopt er bij Rozet een handig initiatief: De Afhaalbieb! Speciaal voor de Afhaalbieb stellen medewerkers van de bibliotheek verrassingspakketten samen. In elk pakket zitten zes boeken, binnen een bepaald genre. Het pakket kan op het afgesproken tijdstip opgehaald worden bij dienstingang van Rozet Kronenburg, bij de hoofdingang van Rozet Centrum en de zijingang van Rozet Presikhaaf.

Hoe werkt De Afhaalbieb Rozet Arnhem?

 1. Geef op deze pagina door welk pakket je wilt ontvangen en wanneer je dit pakket het liefst op wilt komen halen. Let op: één pakket per lenerspas!

2. Je ontvangt een e-mail van de Afhaalbieb als je pakket klaar ligt. Daarin staat ook vermeld op welke dag en welk tijdstip jij je pakket op kunt komen halen. Dit kan afwijken van je voorkeur!  

3. Op het afgesproken moment kun je op vertoon van de lenerspas je pakket ophalen bij de dienstingang van Rozet Kronenburg (ga bij Winkelcentrum Kronenburg richting parkeervak “Groen E28”, of de hoofdingang van Rozet Centrum of zij-ingang van Rozet Presikhaaf.

4. Veel leesplezier!

1) Behoor je tot een kwetsbare doelgroep of ben je wat lastig ter been? Dan is het ook een mogelijk om gebruik te maken van de kosteloze bezorgservice van de Rozet Afhaalbieb. Dit kun je aangeven in het aanmeldformulier.

2) Ken je een abonnee die ook van deze service gebruik wil maken? Attendeer hem erop en neem het pakket voor een andere abonnee mee!

Veiligheid Afhaalbieb Rozet
Het spreekt misschien voor zich, maar ook De Afhaalbieb houdt zich aan de voorschriften van het RIVM. Aanvullend worden er de volgende maatregelen genomen:

  • De medewerkers dragen handschoenen tijdens het samenstellen van de pakketten.
  • De pakketten liggen klaar op een tafel. Jouw pakket is voorzien van jouw naam en pasnummer.
  • Nadat je jouw lenerspas aan een medewerker hebt laten zien, kun je zelf het pakket pakken. Zo ontstaat er geen fysiek contact.


Praktische informatie Afhaalbieb Rozet

Openingstijden
Centrum: Maandag, woensdag & zaterdag, 11.00-15.00 uur
Kronenburg: Maandag, woensdag & zaterdag, 11.00-15.00 uur
Presikhaaf: Woensdag, , 11.00-15.00 uur
Pakket afhalen op afspraak!

Afhaallocaties
Centrum: Bij de hoofdingang
Kronenburg: Dienstingang Rozet Kronenburg (parkeergarage onder de bibliotheek). Parkeervak “Groen E28”
Presikhaaf: Bij de zij-ingang

Nog geen lid van de Bibliotheek?
Wist je dat je tot en met 17 jaar gratis lid bent van de bibliotheek? Met je lenerspas leen je onder andere boeken, strips, luisterboeken, e-books en dvd’s. Ook heb je toegang tot de Uittrekselbank en kun je gratis oefenen voor het theorie-examen voor je rijbewijs. In onze vestigingen kun je gebruikmaken van de computers en wifi-netwerk.Heb je nog geen pas? Meld je online aan!

www.rozet.nl/afhaalbieb

Tags : , , , , , , ,

Reacties