Help mee aan het nieuwe Arnhemse spelalfabet!

Geplaatst op 14 december 2021 Door In Artikelen, Lifestyle

De meesten van jullie kennen het spelalfabet. Anton, Bernard, Cornelis…. Een beetje ouderwets is het wel ‘dus hoog tijd voor een update’ dacht Jill Mathon, initiatiefneemster van het nieuwe spelalfabet. Een spelalfabet dat meer divers, inclusief en meer van nu is. In plaats van Anton tot Zacharias gaan we nu Van Ali tot Zeynep.

Maak samen met Rozet het een nieuw Arnhems spelalfabet

In ons thema ‘wij zijn de stad’ dat van start gaat in januari gaan we naamdragers uit Arnhem en omgeving (v/x/m) portretteren. Zo lanceren we in dit thema een nieuw Arnhems spelalfabet.
En iedereen kan en mag insturen, van jong tot oud. Supertof toch?


Dit zijn de namen van het nieuwe spelalfabet

Ali – Bo – Celine – Daniël – Eva – Fatima – Guus – Hidde – Iris – Jordi – Kevin – Lorenzo – Mila – Naomi – Omar – Patrick – Quinten – Ruben – Samira – Tamara – Ursula – Valentijn – Wendy – Xavi – Yfke – Zeynep

Zo kun je meedoen aan het nieuwe spelfabet

Ben jij een van deze naamdragers? En wil jij bijdragen aan dit leuke project? Doe dan het volgende:

1: pak een wit vel papier en een dikke stift
2: schrijf je naam op het vel
3: maak een selfie of laat iemand een foto van je maken (zie voorbeeld)
4: stuur deze foto voor 6 januari naar: programma@rozet.nl en we nemen contact met je op.

Het is handig als je je telefoonnummer erbij zet. Dan kunnen we je bellen. Heb jij niet een naam die in deze lijst staat, maar ken je wel iemand met een van deze namen? Tip die persoon gerust.

 

Het nieuwe spelalfabet is een initiatief van de Bovengrondse en Rozet heeft toestemming om een Arnhems spelalfabet samen te stellen. Met dank aan Jill Mathon.

Reacties