Het is Boekenweek 2023!

Geplaatst op 14 maart 2023 Door In Lezen en meer, Lifestyle

Dit jaar is de Boekenweek van zaterdag 11 t/m zondag 19 maart. Met het thema Ik ben alles vieren we de veelvormigheid van onze identiteit. Hoewel de zoektocht naar wie je bent van alle tijden is, voelt die in de huidige tijdgeest dwingender, complexer en spannender dan ooit. Juist een boek stelt ons in staat om onszelf en anderen beter te leren kennen. Naast het geschenk geschreven door Lize Spit is er ook het Boekenweekessay, deze is geschreven door Raoul de Jong en verkrijgbaar in de boekhandel voor € 5,00 (op=op)


25 boekentips

Op de officiële website van Boekenweek 2023 vind je 25 boekentips die speciaal voor de Boekenweek zijn samengesteld door boekverkopers.

Boekenweek-geschenk cadeau

Tijdens de Boekenweek krijg je bij besteding van € 15,00 aan Nederlandstalige boeken De eerlijk vinder van Lize Spit, auteur van onder andere het boek Ik ben er niet en Het smelt, waarmee zij in 2017 de Nederlandse Boekhandelsprijs won, cadeau. Koop je voor tenminste € 15,00 aan Nederlandstalige ebooks dan ontvang je het Boekenweek-geschenk als ebook.

Bekijk hier alle info over het Boekenweek-geschenk

Bekijk hier alle info over het Boekenweek Essay

25 Boekenweek op social media

Boekenweek op Facebook
Boekenweek op Instagram

Tags : , , , ,