Het spannende boek ‘Zeven dagen’ van Luna Hendriks (19) uit Arnhem is verschenen

Geplaatst op 8 december 2020 Door In Lezen en meer, Lifestyle, Talent uit Arnhem, Talenten

‘Zeven dagen – Ik had alles voor haar over, álles’ van de Arnhemse Luna Hendriks vertelt het verhaal van de zeventienjarige Reva die op een dag een briefje vindt met het getal zeven daarop. De dagen daarna volgen er meer briefjes. Van wie zijn de briefjes? Dit bloedstollende young adult boek wordt sinds vrijdag 27 november uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Over het boek
Op een dag ontvangt de zeventienjarige Reva een briefje met daarop een getal, nummer zeven. Ze zoekt er op dat moment nog niks achter en gooit het zonder na te denken weg. Maar wanneer er in de dagen daarna meer briefjes volgen, die allemaal aftellen, wordt ze steeds ongeruster. Van wie zijn de briefjes en vooral: wat gebeurt er wanneer de zeven dagen om zijn? Kan ze haar omgeving nog wel vertrouwen? In “zeven dagen” volg je het leven van Reva, maar ook van de persoon achter de briefjes. Waarom doet diegene dit en wat is er met het getal zeven?


Over de auteur
Luna Hendriks woont in Arnhem en is negentien jaar. Ze studeert Pedagogiek aan de HAN in Nijmegen en wil later graag orthopedagoog worden. Schrijven was en blijft daarnaast nog een grote hobby. Al van kleins af aan schreef ze verhaaltjes, wat op haar twaalfde leidde tot haar eerste boek. Nu, een paar jaar later, vond ze dat het tijd werd voor een nieuw boek. Het idee van “zeven dagen” kwam opeens in haar op en ze is meteen gaan schrijven. Luna hoopt vooral dat mensen het leuk vinden om haar boek te lezen. Zelf heeft ze er met veel plezier aan gewerkt en is ze alweer druk bezig met een volgend boek.

Boekgegevens
Titel: Zeven dagen – Ik had alles voor haar over, álles
Auteur: Luna Hendriks
Verschijningsdatum: 27-11-2020
Aantal pagina’s: 170
ISBN: 9789464037890
Verkoopprijs: €19,99*
Geïllustreerd: nee
Uitvoering: paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Tags : , , ,

Reacties