HulpOnline van Rijnstad voor advies en vragen rondom financiën

Geplaatst op 19 maart 2020 Door In Artikelen, Coronavirus Arnhem, Hulp & Info, Lifestyle, Werk, geld & wonen

Lopen je financiën helemaal in de knel door de coronacrisis? Heb je vragen over bijvoorbeeld uitkeringen, belastingen, toeslagen (o.a. huur- en zorgtoeslag), consumentenzaken en incassokosten?  Dan kun je het contact opnemen met HulpOnline van Rijnstad.


Wat is HulpOnline?
HulpOnline biedt hulp met betrekking tot voorzieningen en wet- en regelgeving aan alle inwoners van de gemeente Arnhem, gemeente Lingewaard, gemeente Rheden en gemeente Rozendaal. 

Hoe werkt HulpOnline?
Via het formulier HulpOnline biedt Rijnstad ondersteuning en begeleiding door e-mailcontacten met een hulpverlener. Deze hulpverlening is gratis. Afhankelijk van de vraag die je stelt krijg je contact met een Maatschappelijk werker of Sociaal Raadsman/-vrouw. De hulpverlening kan bestaan uit het eenmalig verstrekken van informatie en advies of online hulpverlening via e-mail. HulpOnline is nu 5 dagen in de week van 9:00 uur tot 11:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur voor bewoners telefonisch te bereiken op telefoonnummer 026-3127999.

Situaties waarin HulpOnline ondersteuning kan bieden
HulpOnline kan helpen bij vragen over: uitkeringen, belastingen, toeslagen (o.a. huur- en zorgtoeslag), consumentenzaken en incassokosten.

 

Tags : , , ,

Reacties