InDifferent zoekt jonge filmfreaks die filmavonden bij Focus Filmtheater willen organiseren!

Geplaatst op 15 oktober 2020 Door In Artikelen, Lifestyle, Talent uit Arnhem, Talenten

InDifferent is op zoek naar jonge filmfreaks die een aantal filmavonden in Focus Filmtheater willen organiseren rondom de thema’s van InDifferent zoals respect, diversiteit en inclusie. Hierbij kiezen jongeren zelf de films uit, verzorgen ze de promotie en de complete aankleding van zo’n filmavond. Kim, medewerker van Focus Filmtheater, zorgt voor de nodige ondersteuning en informatie. Zo leer je van haar bijvoorbeeld meer over de manieren waarop je naar een film kunt kijken, wat belichting in een film kan betekenen maar ook hoe je films kunt ‘inkopen’ en wat er allemaal komt kijken bij de promotie van films.

Wat kun je verwachten?
Voor ieder evenement komt de groep twee keer bij elkaar en wordt er een brainstorm gehouden. Wat gaan we doen en waarom? Daarna is het tijd voor het uitwerken van het idee, waarbij Focus Filmtheater voor de nodige begeleiding zorgt. Dan is het natuurlijk tijd om een samen een film uit te kiezen en te kijken wat er alemaal mogelijk is qua randprogramma en marketing.

Wat biedt Focus Filmtheater je?
Films natuurlijk! Je mag gratis een aantal special door Focus geselecteerde films bezoeken. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om een paar korte workshops te volgen, onder andere ‘films kijken’ en ‘films kiezen’. Je leert hierbij nog beter te organiseren dan je al kan, je leert van alles over film en misschien ontdek je talenten waarvan je niet wist dat je ze had! Uiteraard krijg je ook vrije toegang tot de zelf georganiseerde voorstellingen.

Meld je aan!
Je kunt jezelf via het online aanmeldformulier opgeven of een mailtje sturen naar hallo@indifferent.nl

Over InDifferent
InDifferent is een community van leerlingen en docenten op verschillende middelbare scholen in Arnhem. Zij zetten zich in vóór diversiteit en respect en tegen discriminatie op school. School hoort een prettige en veilige plek te zijn voor iedereen, maar helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend. Daarom is er InDifferent.

We organiseren leuke, vaak kunstzinnige en informatieve evenementen die altijd een link hebben met ons doel: trots op jezelf mogen zijn, wie of wat je ook bent. Die evenementen bedenken we soms zelf maar we vinden het nog leuker leuk als jij met ons meedenkt! Dat doen we tijdens gezellige InDifferent meet-ups waar iedereen gewoon mag komen zoals hij/zij is. Jij bent jij!

Check de website van InDifferent voor nog meer info!

Tags : , , , ,

Reacties