Inspiratieavond van In The Making: Jouw Oerbrein in de Moderne Wereld

Geplaatst op 24 april 2018 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle

Yes! Er staat weer een nieuwe In The Making voor de deur op woensdagavond 2 mei. Je bent van harte welkom vanaf 19:30, om 20:00 start het programma. Deze editie duiken we in de vraag waarom jij perfect zou kunnen functioneren in de prehistorie, maar in de moderne tijd tegen een muur aan loopt. 

In The Making Oerbrein

Rutger van de Balm academie (www.balm-academie.nl) heeft zich tijdens zijn studie Psychologie gespecialiseerd in gedragsverandering. Overal om zich heen ziet hij mensen worstelen met hetzelfde vraagstuk; Wat wil ik uit het leven halen? En hoe breng ik dit in de praktijk? Er blijkt een zogenaamde ‘kloof’ te zijn tussen willen en daadwerkelijk doen. Want waarom krijg je avonds ineens de drang op chocolade te eten? Stel je het schrijven van die sollicitatiebrief steeds uit? Of wil je graag aardig gevonden worden door mensen die je niet eens kent?

Tijdens deze In The Making inspiratie avond, deelt Rutger zijn persoonlijke verhaal, proberen we ons eigen gedrag te begrijpen vanuit de oertijd en geven we je handvatten mee voor bewustwording van gedrag en om zelf aan de slag te gaan.

Tickets zijn zoals altijd gratis, maar je moet wel even reserveren via de onderstaande link, mocht je onverhoopt toch afwezig zijn vergeet je dan niet af te melden.

Reserveer je ticket hier: https://bit.ly/2q5tznU

>> Facebook event

 

Tags : , , ,

Reacties