JC de Madser organiseert een online jongerendebat met special guest Vonneke Bonneke op 17 februari!

Geplaatst op 16 februari 2021 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle

Op maandag 15 februari lanceert jongerencentrum De Madser in Arnhem-Zuid de campagne ‘De Madser Spreekt!’, waarmee ze jongeren oproepen om hun stem tijdens de Tweede Kamerverkiezingen te gebruiken. “We zien dat de opkomst onder jongeren bij verkiezingen lager is dan bij andere groepen. Dat terwijl veel belangrijke besluiten die in de politiek genomen worden juist ook over jongeren gaan. Denk aan het onderwijs, de arbeidsmarkt en het klimaat, maar ook de maatregelen tegen het Corona virus. Daar willen we jongeren bewust van maken” aldus jongerenwerker Mahmoud.

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15, 16 en 17 maart presenteert jongerencentrum De Madser verschillende content en activiteiten om politieke participatie en opkomstbevordering onder jongeren te stimuleren. Vanaf 15 februari is de gloednieuwe videoserie Madser Takkies via Instagram en YouTube te zien. Daarin worden zeven kandidaten van verschillende politieke partijen kritisch bevraagd over onderwerpen die jongeren belangrijk vinden.

Verder organiseert De Madser een online jongerendebat met als special guest de populaire influencer Vonneke Bonneke, produceren ze in samenwerking met lokale artiesten een muziektrack waarmee jongeren worden opgeroepen om hun stem te laten horen en bedanken ze Arnhemse jongeren voor het uitbrengen van hun stem tijdens de exclusieve Election Night.


Livestream online jongerendebat de Madser

Woensdag 17 februari om 18:30 uur via Insta!

> Volg JC de Madser op Instagram

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jongerencentrum De Madser (@jcdemadser)

Tags : , , , , , , , ,

Reacties