Jeugdland zoekt naar enthousiaste vrijwilligers/stagiaires om kinderen een fijne zomervakantie te bezorgen

Geplaatst op 8 juli 2020 Door In Artikelen, Hulp & Info, Lifestyle, Vrije tijd

Voor het succesvolle verloop van de bouwdorpen is Jeugdland op zoek naar enthousiaste mensen die graag met kinderen werken en spelen en van aanpakken weten. Wil jij mee helpen om honderden kinderen een fijne zomervakantie te bezorgen? Meld je dan snel aan als vrijwilliger of stagiaire!

De Instuif (Bouwdorpen)
De Instuif speelt zich af in en rond een grote witte tent en een door de kinderen zelf te bouwen huttendorp. We werken met een thema: een verhaal dat als een rode draad door het programma loopt en in alle dagthema’s weer terug komt. Per dag verwachten we zo ongeveer 100 a 200 kinderen. Wij stimuleren de kinderen in hun spel en hun creativiteit, we helpen hen bij het bouwen en houden waar nodig een oogje in het zeil. Op dit project werken 20 a 25 vrijwilligers en twee professionele begeleiders. Kijk voor alle data op www.jeugdland.nl.

Meewerken als vrijwilliger of stagiaire
Als je mee wilt doen moet je minimaal 17 jaar zijn. We verwachten van je dat je kunt en wilt werken met kinderen. Je doet dit samen met andere vrijwilligers, onder begeleiding van ervaren begeleiders. Voorafgaand aan de instuif vindt er een training plaats. Tijdens deze avond maak je kennis met alle andere vrijwilligers en wordt duidelijk wat er van je verwacht gaat worden.
Hier staat tegenover: een onkostenvergoeding van € 5,00 per dag, een t-shirt, gratis lunch, koffie, thee en frisdrank, een WA en ongevallenverzekering en: EEN FANTASTISCHE VAKANTIEBESTEDING! Jeugdland kan in overleg meetellen voor je stage/studiepunten. Er is professionele stagebegeleiding aanwezig.

Meer informatie?
Wil je je opgeven als vrijwilliger of meer over Jeugdland weten? Kijk dan op www.jeugdland.nl. Je kunt je via de site opgeven. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Jeugdland, Vissteeg 5, 6811 DB Arnhem. Tel: 026-4422062.

Tags : , , ,

Reacties