Lezing voor goed doel: de anatomie van ons brein – 6 juni in Arnhem

Geplaatst op 4 juni 2019 Door In Artikelen, Gezondheid, Hulp & Info, Lifestyle

Op 6 juni komt neuropsycholoog Simon Bakker een lezing geven in Arnhem over de anatomie van ons brein. Hoe werkt ons brein en wat gebeurt er als het door hersenletsel minder vanzelfsprekend werkt als normaal? Hier wordt naar gekeken aan de hand van voorbeelden van patiënten uit het Daan Theeuwes Centrum, een gespecialiseerde kliniek die zich vooral richt op jongeren en jongvolwassenen met ernstig hersenletsel (NAH).

De lezing bijwonen kan door een eigen bijdrage te leveren aan het Daan Theeuwes fonds. Ook zal er op de avond zelf een gelegenheid zijn om wat te doneren. Al het gedoneerde geld zal naar het fonds van Daan Theeuwes gaan, waar zij wonderlijke dingen mee kunnen ondernemen. 
 
Deze interessante lezing bijwonen?
Wil je deze lezing graag bijwonen? Dat kan door een van de onderstaande acties te doorlopen.kan door het doorlopen van één van de onderstaande acties:
 

1: Doneer via deze link en geef hier duidelijk jouw of jullie namen aan.

2. Mocht je anoniem willen doneren via deze link, stuur dan na een donatie een mail naar laura_rianne@hotmail.com  en geef jouw naam en bevestiging door. 

3. Wil je liever contant doneren? Stuur dan een mailtje naar laura_rianne@hotmail.com en neem je goedgevulde portemonnee mee!

Hoofdstuk – Een lezing voor het goede doel
Donderdag 6 juni 2019 van 19:15 – 21:00
Hoogstraat 7, 6811 GZ
Arnhem, Nederland
>> Facebook event

Wees er snel bij, want VOL=VOL.

Over het Daan Theeuwes Fonds
Het Daan Theeuwes Fonds richt zich op revalidatie van jongeren met een niet aangeboren hersenletsel. Jongeren die normaal gesproken tussen wal en schip vallen in het zorgsysteem. Kom op voor jouw leeftijdsgenoten en kom langs of doneer! Hier kun je meer lezen over Daan, die op zijn 23e zeer ernstig traumatisch hersenletsel opliep na een scooterongeluk

Tags : , , ,

Reacties