Loesje vindt nieuw hoofdkwartier in Popcentrum Jacobiberg

Geplaatst op 14 april 2021 Door In Artikelen, Lifestyle

Jacobiberg verwelkomt een nieuwe resident! Arnhems meisje ‘Loesje’, beter bekend van haar ludieke posters, vindt haar nieuwe hoofdkwartier in Popcentrum Jacobiberg. Het motto van Loesje is ‘Het leven op de wereld beter en mooier maken’. Dat gaat ze vanaf nu doen vanuit de Arnhemse muzikale en creatieve broedplaats op Arnhems Buiten.

Loesje is geboren in Arnhem en haar hoofdkwartier heeft hier altijd gezeten. Toen ze in 2020 een nieuw hoofdkwartier zocht, wilde ze als echt Arnhems meisje graag haar hoofdkwartier hier blijven behouden. Wat is een betere plek hiervoor dan Popcentrum Jacobiberg, dé Arnhemse hotspot voor creatievelingen? Zodoende kwam ze terecht bij Popcentrum Jacobiberg.

Loesje op de Berg
Het leven op de wereld beter en mooier maken. Voor Loesje is dat geen luchtkasteel. Je idealen verwezenlijken doe je door er dagelijks een kasteel van te metselen. De mensheid moet vooruit, vindt Loesje, en ze geeft haar met plezier een zetje in de rug. Hoe gaat Loesje haar doelen verwezenlijken vanaf Jacobiberg? “Voor mij is creativiteit midden in de wereld staan. Met een open vizier kijken naar alles wat er gebeurt om er vervolgens een slinger aan te geven. Verbeeld en heers.” Loesje lijkt het mooi om op een creatieve broedplek als Jacobiberg, als dat weer mogelijk is, meer interactie op te zoeken.

Loesje haar posters
Iedereen heeft invloed. Maar hoe krijg je die? Posters maken is Loesje’s antwoord. Anderen maken een tijdschrift, beginnen een blog of starten een vakbond. Loesje kiest voor een poster: eenvoudig, direct, op straat, op sociale media en onder de mensen. Het recht op vrijheid van meningsuiting is er niet voor niks. Daar voegt ze het recht op meningsvorming en meningsverandering aan toe.

> Website Loesje
> Loesje op Instagram
> Loesje op Facebook

Popcentrum Jacobiberg
Popcentrum Jacobiberg is hét popcentrum van Arnhem en omstreken.Hier kun je alles wat met cultuur en muziek te maken heeft vinden, beoefenen, praktiseren, verspreiden en leren. Ze bieden muziekles, oefenruimtes en samenwerkingen aan met allerlei culturele broertjes en zusjes. Zo zal je de Berg vaak zien als (mede-)organisator van gave evenementen. Ook vinden ze bij Jacobiberg creatieve interactie tussen mensen erg belangrijk en dat stimuleren ze door onze creatieve en muzikale broedplaats. Jacobiberg is blij en trots Loesje te mogen verwelkomen

> Website Jacobiberg

Tags : , , , , , , ,

Reacties