Maak kennis met Warhammer 40.000 tijdens de gamedag op 26 februari bij Rozet

Geplaatst op 23 februari 2022 Door In Gaming, Lifestyle

Spelliefhebber opgelet! Speel je Warhammer, wil je het spel leren kennen of gewoon komen kijken? Kom dan langs bij Rozet op zaterdag 26 februari. Tijdens deze dag spelen we Warhammer 40.000, een tabletopspel waarin science fictionlegers het tegen elkaar opnemen in de strijd om het universum. Amy Klous, fanatiek Warhammerspeelster en schilder van de miniatuurtjes van het spel, is organisator en host van deze middag.

De Warhammercollectie van Amy, geschilderd in de transkleuren is te zien in de expositie en is aanleiding voor deze gamedag. Warhammer spelers: neem je eigen leger mee. Iedereen kan meedoen. Of je ervaring hebt of niet. Er vindt ook een demo plaats van de game als je interesse hebt of meer wil weten.

Wil je deelnemen aan de gamemiddag, schrijf je dan in via deze link. Deelname is gratis, wees op tijd. Wil je eigen Warhammer Space Marines voorzien een nieuwe look? Er is een schildertafel aanwezig.

De activiteit gaat om 11.00 uur van start en de gamemiddag eindigt om 16.00 uur. Locatie Rozet centrum – Plein op 3 – Kortestraat 16, Arnhem

Tags : , ,