Maatschappelijke Stage bij Jongin Arnhem

Geplaatst op 28 augustus 2018 Door In Artikelen, Hulp & Info, Lifestyle, School & Opleiding

Ben je op zoek naar een maatschappelijke stage in Arnhem? Bij Jongin Arnhem zijn het hele jaar door stageplekken beschikbaar! Lees snel verder voor meer informatie.

Wil je ook eens kennis maken met journalistiek of ben je al een schrijver met een scherpe pen? Of ben je een fotograaf in de dop of juist een aankomend ICT-talent? Jongin Arnhem is altijd op zoek naar jongeren die een bijdrage willen leveren aan de website. Dat kan door bij ons je maatschappelijke stage te lopen. Wij bieden je een uitdagende en leerzame stage, waarin je genoeg ruimte krijgt om met je eigen ideeën voor items of reportages aan de gang te gaan. Interview een Arnhemse artiest, ga op zoek naar de nieuwste trends, schiet zelf een modereportage of schrijf een recensie over een concert. Bij Jongin Arnhem is van alles mogelijk.

Tijdens je stage krijg je natuurlijk ook ondersteuning van een vaste stagebegeleider. Hij of zij zal je wekelijks ondersteunen bij het uitwerken van je ideeën.

Bij Jongin Arnhem kun je een langere periode stage lopen. Dat houdt dus in dat je je stage over een paar maanden kunt verspreiden. Per week loop je bij ons een paar uur stage. Op deze manier kun je met verschillende projecten meedoen en hoef je geen hele week vrij te houden voor je stage!

Dus ben jij nieuwsgierig, creatief en zoek je naar een afwisselende en uitdagende stage? Kies dan voor Jongin Arnhem en wie weet word jij onze nieuwe mede-redacteur! Je kunt ons vinden op MasXpress. Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl

Tags : , , , , , , ,

Reacties