Mantelzorgcompliment voor jonge mantelzorgers in Arnhem

Geplaatst op 25 oktober 2019 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle

Alle ouders zijn wel eens ziek of hebben het druk. Het is normaal dat kinderen dan meehelpen. Dat ligt anders als je vader, moeder, broer of zus chronisch ziek is, psychische problemen of een handicap heeft. Dan kun je je zorgen maken en kunnen er taken op je afkomen die niet bij je leeftijd passen. Iedereen die (mee)zorgt voor een langdurig ziek of gehandicapt gezinslid wordt een jonge mantelzorger genoemd. Mogelijk ben jij dat ook? Ben jij een jonge mantelzorger in Arnhem, dan kom je in aanmerking voor het zogenaamde Mantelzorgcompliment.

Dit is een jaarlijkse waardering van de gemeente Arnhem voor (jonge) mantelzorgers in de vorm van de ‘Dit is Pas Arnhem-card’ ter waarde van 50 euro.

Mantelzorgcompliment Arnhem
Zo vraag je het Mantelzorgcompliment in Arnhem aan
Het compliment kan voor een jonge mantelzorger worden aangevraagd bij MVT Arnhem door een mail te sturen naar info@mvtarnhem.nl. Jonge mantelzorgers kunnen zich natuurlijk ook zelf aanmelden. Neem hiervoor ook contact op met MVT Arnhem via het bovenstaande e-mailadres. Vermeld in je mailtje je volledige naam, leeftijd, adresgegevens en geef hierbij ook een een korte omschrijving van de mantelzorgsituatie waarin je je bevindt.

Op de site ditispasarnhem.nl kun je zien bij welke Arnhemse ondernemers de kaart ingezet kan worden, voor bijvoorbeeld een dagje uit, een mooi boek of iets lekkers te eten of te drinken. Ook kan je op deze site het saldo van de pas checken.

Meer info: mvtarnhem.nl

Tags : , , ,

Reacties