MaxStudios – Dansen in Arnhem en omstreken

Geplaatst op 17 april 2012 Door In Artikelen, Lifestyle

Wil je vette dansmoves leren, je ritmegevoel ontwikkelen en meer zelf­vertrouwen krijgen? MaxStudios geeft in Arnhem, Ede en Nijmegen dansles in veel verschillende dansstijlen. MaxStudios biedt een gevarieerd aanbod danslessen. De danslessen zijn geschikt voor ieder niveau; je kunt meedoen of je nu wel of geen danservaring hebt. We geven les aan kinderen, jongeren en volwassenen. Je kunt je aanmelden voor een proefles om te kijken welke dans bij je past.


Dansstijlen
MaxStudios geeft lessen in de volgende dansstijlen: Ballet Basics, Jazzdance, Contemporary Jazz, Modern, Streetdance/Hiphop, Breakdance, Capoeira, African Dance, Zumba, Bellydance, Boys Only en Freestyle.

Van MaxStreet naar MaxStudios
Max Odarty heeft op 1 januari 2009 de dansstudio MaxStreet in Arnhem opgericht. Hierin kon jong en oud Breakdance en Streetdance/Hiphop leren. Maar met honderden nieuwe leerlingen en vele aanvragen voor andere dansstijlen zoals Contemporary Jazz en African Dance werd het tijd om verder te groeien. Daarom is MaxStreet vanaf 30 augustus 2010 verder gegaan onder de naam MaxStudios met vestigingen in Ede en Arnhem. Met ingang van 5 september 2011 zijn daar nog eens twee locaties bijgekomen in Arnhem-Zuid en Nijmegen.

Max Odarty
Max geeft les in Streetdance/Hiphop. Hij groeide op in New York (USA) en was van jongs af aan bezig met dans. In de jaren ‘90 ging Max als danser aan de slag in Los Angeles. Hij deed audities voor sterren als Brandy, Janet Jackson en diverse andere celebrities. Hij danste in videoclips van onder andere Carmen Electra en En Vogue. Twaalf jaar geleden begon hij in Nederland aan een nieuwe carrière als dansdocent. Elk jaar keert Max terug naar New York, Miami en Los Angeles om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van Urban Dance.

Dansdocenten
Behalve Max is er nog een breed scala aan dansdocenten bij MaxStudios: Ben Craft (Ballet Basics), Claude Mukwaba (African Dance), Ruben Verhoeven (Hiphop/Breakdance), Stefanie Poppelaars (Modern), Lionel Tjin-Sie (Hiphop), Zoë Gijsbertse (Jazzdance/Contemporary Jazz/Modern), Sascha Lekatompessy (Hiphop), Dennis Merkus (Breakdance), Anisha (Bellydance), Solene (Bellydance), Carolino Santos (Capoeira), Chrystina (Bellydance), Léa Canu Ginoux (Modern), Tineke Spiering (Capoeira), Kenny Werbata (Hiphop) en Bilal Bachir (Hiphop/Breakdance).

Schrijf je in voor een proefles bij de dans van jouw keuze en kijk voor meer informatie op de website van MaxStudios! http://www.maxstudios.nl

Tags :

Reacties