MEET TV 5.4: Lente

Geplaatst op 8 april 2014 Door In Lifestyle, Meet TV Arnhem

Heerlijk he? Zonder jas naar buiten, lekker een wijntje in het park, alles mooi in bloei en iedereen is opeens vrolijk! Jawel, het is lente!

De redactie van MEET TV is hier ook erg blij mee en waagt er een uitzending aan. Een heerlijke kunst om te beoefenen met het lekkere weer buiten is graffiti. Illegaal geeft het een adrenalinekick maar legaal is toch ook wel fijn. Dan kan je lekker de tijd nemen voor je plaatje. Benieuwd op welke romantische wijze Wouter aan de spuitbus is geraakt? Waar verliefdheid wel niet goed voor kan zijn!

Welke muziek vind jij bij de lente passen? De meningen op straat zijn nog al verdeeld, maar bij de Waaghals hoefden ze niet lang na te denken. Beluister hun tunes en je waant je direct in een fantasiewereld, althans, bij ons werkte dat zo!

Ook MEET The Music is weer present in dit lentenummertje. Alain Kalender flanst live zo even een lekker technobeatje in elkaar, wat een kunstenaar! Daarnaast is hij medeoprichter van zijn versie van MeetMusic (toeval!) en is hij bezig een nieuw uitgaansconcept te ontwerpen… verder wilt hij er niets over kwijt. Oeoehf, nieuwsgierig! Wil je ‘m live checken? Achter het musiskwartier staat mr. Kalender op Koningsdag te bouncen en we zijn allemaal uitgenodigd voor een dansje en een drankje.

Deze keer wordt de uitzending aan elkaar gepraat door onze nieuwe aanwinst Philippe van 2GetThere. Hij is bij ons gekomen via het EO programma ‘geloven op 2’… deze man heeft skills!

Tekst: Renée van Brussel via Arnhem Direct

Reacties