Op onbekend avontuur met srprs.me!

Geplaatst op 17 januari 2017 Door In Artikelen, Hulp & Info, Lifestyle, Vrije tijd

Stel, je staat op het vliegveld en komt er daar pas achter waar je op vakantie naartoe gaat. Dat deed de Arnhemse Roos afgelopen zomer met srprs.me (Suprise Me), een reisconcept waarbij je een reis kunt boeken zonder dat je weet waar je naartoe gaat. De kriebels en voorpret die je met deze ervaring voelt zijn fantastisch! Daarom organiseert Roos in samenwerking met jongerencentrum Willemeen een leuk evenement voor mensen die interesse hebben in een avontuurlijke reis!

srprsme-willemeen

In een ongedwongen sfeer met leuke activiteiten kun je uitwisselen, kletsen en medereizigers en andere geïnteresseerden ontmoeten. Wie weet ontmoet je hier ook hele leuke reispartners voor je toekomstige avonturen. Er wordt een workshop gegeven in het bakken van flammkuchen. Ook kunnen er wereldse bieren geproefd worden en vergeet ook niet om een lekker gerechtje mee te nemen voor de Amerikaanse winter BBQ. Ook is er live muziek van Etan Huijs!

Kom elkaar dus ontmoeten op zaterdag 21 januari bij jongerencentrum Willemeen. We beginnen om 16.00 uur en eindigen rond 22.00 uur. Wanneer je srprs.me nog niet kent, is dit de gelegenheid om kennis te komen maken met het concept, want er zullen ook medewerkers van srprs.me aanwezig zijn die je kunt bestoken met vragen.

Kijk voor meer informatie over Surprise Me op de website.

  • Programma zaterdag 21 januari
    16.00 uur: welkom en deur open
  • 16.30 en 17.30: Workshop flammkuchen maken (voor de kleine bijdrage van €3 heb jij een heerlijk zelfgemaakt baksel!)
  • 17.30 t/m 21.00 uur: De barbeque staat tot onze beschikking. Aangezien dit amerikaanse stijl barbequen is –> zelf iets meenemen.
  • 19.00 – 20.00: Bierproeverij. (Voor €12.50 proef jij 4 wereldse bieren. Klik hier voor de voorverkoop!)
  • 20.30 – 21.15: Muziek door Etan Huijs
  • 22.00: afscheid en sluiten

>>Facebook event

Bron afbeelding: srprs.me Facebook

Tags : , , , , ,

Reacties