Open dag bij Arnhemse hackerspace Hack42: ontdek de hacker in jou!

Geplaatst op 3 oktober 2018 Door In Artikelen, Lifestyle

Dit jaar doet de Arnhemse hackerspace Hack42 voor de vierde keer mee aan het Weekend van de Wetenschap en daarom openen zij op zaterdag 6 oktober hun deuren voor “het grote publiek”. In de hackerspace van Stichting Hack42 is veel te zien en nog meer te doen! Zo kun je 3D-printen of koekjes graveren met een lasersnijder in de cleanroom. Maar ook hout bewerken met een kolomboor of CNC-frees in het stofhok. Programmeer Arduino’s of soldeer een project in het flexlab of ga aan de slag met metaalbewerking in de metaalwerkplaats. In het maaklab kun je aan de slag met je handen en de perfecte foto van je project maken in de fotostudio.

Genoeg van al het werken? Drink Club-Mate aan de bar en ga lockpicken en kletsen in de lounge. Ook kun je relaxed retro-spelletjes doen in de gamingruimte of de bijzondere collectie bewonderen in het computermuseum.

Als je ook maar iets hebt met computers, dingen maken, elektronica, knutselen, kunst of techniek kun je bij Hack42 heel veel verschillende dingen doen op allerlei niveaus. Ze werken veel met techniek, maar niet alles wat ze doen heeft met computers te maken. Ook als je wel iets met computers wilt doen, hoef je geen expert te zijn. Beginners zijn net zo welkom als experts, fouten maken hoort erbij en samen leren is leuk. Ontdek dat ook jij een hacker bent!

Toegankelijkheid Hack42 bevindt zich op de 1e en 2e verdieping van Nieuw Vrijland te Arnhem. De hackerspace is toegankelijk via een trappenhuis en bij uitzondering met een lift.

Naam organisatie Hack42
Soort activiteit Open dag
Doelgroep Vanaf 16 jaar
Prijs gratis
Openingstijden 6 oktober 2018: 10:00 – 17:00 uur
Adres Hack42

Koningsweg 31a
6816 TG Arnhem

Tags : , ,

Reacties