Open toernooien 5×5 Speedsoccer bij Sportcentrum Valkenhuizen in de zomerperiode

Geplaatst op 14 juli 2021 Door In Lifestyle, Sport

Goed nieuws voor de voetballiefhebbers! Met de laatste doorgevoerde versoepelingen is het eindelijk weer mogelijk voor álle leeftijden om (competitie) wedstrijden te spelen. Sportbedrijf Arnhem voorkomt een zomerstop en organiseert de komende zomer voetbalactiviteiten voor jong en oud.

Open toernooien – Summer Games 

Schrijf je in voor een van onderstaande toernooien via deze link:

  • Woensdag 14 juli – 19:00 uur (open toernooi volwassenen)
  • Woensdag 21 juli – start zomercompetitie (inschrijving via hier)
  • Zaterdag 17 juli – 11.00 uur – Summer Games o17*
  • Zaterdag 17 juli – 14.00 uur – Summer Games o21*

* Er zijn geen kosten verbonden aan het onder 17 en onder 21 toernooi gezien deze vallen onder het Summer Games initiatief.

5X5 SPEEDSOCCER

5X5 Speedsoccer is een dynamische, non-stop vorm van voetbal waar spelers continu kunnen doorwisselen en plezier centraal staat. Het wordt gespeeld op speciale 5X5 kunstgrasvelden met boarding wat zorgt voor meer actie, balcontacten en doelpunten. 5X5 voetbal is geschikt voor alle spelniveaus en de ideale manier om sociaal en sportief bezig te zijn.

Toernooiformat

Afhankelijk van het aantal deelnemende teams speel je meerdere korte wedstrijden van 10-15 minuten. De wedstrijden staan onder begeleiding van een scheidsrechter en elk team heeft tenminste 60 minuten effectieve speeltijd. Plezier staat centraal al gaat de winnaar uiteindelijk met een leuke prijs naar huis. Per toernooi kunnen maximaal 8 tot 10 teams meedoen. Verder worden de dan geldende corona maatregelen gehanteerd. 

Bron: sportbedrijfarnhem.nl

Tags : , , ,

Reacties