Paul Hu – ‘Nu het dichterbij komt neemt de spanning toe’

Geplaatst op 18 september 2012 Door In Artikelen, Lifestyle

Paul Hu vierde zijn achttiende verjaardag niet zoals de meeste jongeren dat doen. In plaats van een partytent in de tuin en een tafel met chips en bier pakte hij het groots aan. Hij noemde zijn verjaardag ‘Bday Bash’ en vierde samen met 250 anderen in The Level dat hij 18 werd. ‘Dat ik 18 jaar werd was eigenlijk gewoon een excuus om een groot feest te geven. Je wordt maar één keer 18 natuurlijk!’, zegt Paul.

Na zijn achttiende verjaardagsfeest werd Paul benaderd door Jelle Ros van INSOMNIA!. ‘Zij vroegen mij om ook in Arnhem deze feesten voor middelbare scholieren te geven. Toen ging het balletje rollen en ben ik gaan samenwerken met mijn huidige partner.’ Paul heeft samen met hem een eigen label opgezet. Onder de naam Globehouse organiseren zij samen clubfeesten in Arnhem.

Bday Bash
Drie jaar na het eerste feest van Paul organiseert hij het duurste en meest exclusieve clubfeest van Arnhem. Op dinsdag 16 oktober (in de herfstvakantie) viert hij zijn 21e verjaardag in The Level. ‘De voorverkoop van het feest gaat al boven verwachting goed. Maar we gaan er vanuit dat er zo’n 600 tot 700 bezoekers komen.’ Tijdens het feest dat ‘Bday Bash’ heet wordt ook de nieuwe V.I.P. Area van The Level onthuld. ‘Yellow Claw’ bekend van het nummer ‘Krokobil’ komt optreden, net als de Afro Bros.

Chille sfeer
‘Tijdens onze feesten ben ik met van alles en nog wat bezig. Ik ben aan het socializen en ik ben bezig met de financiën. Om 5 uur ’s nachts gaan we het hele feest evalueren.’ Gelukkig gebeuren er bijna geen vervelende dingen op de feesten van Globehouse. ‘Ik heb maar één keer een vechtpartijtje meegemaakt op mijn eigen feest. Dat was zo snel voorbij dat ik het niet eens heb gezien. Verder zijn er nooit opstootjes. Er hangt gewoon een hele chille sfeer op onze feesten. Daarom komen de bezoekers steeds terug denk ik,’ zegt Paul. Bekijk hieronder de aftermovie van de Bday Bash 2011.

Globehouse – Bday Bash 2011


Tot 16 oktober is Paul constant bezig met zijn ‘Bday Bash’. ‘Nu het dichterbij komt neemt ook de spanning toe. Op de dag zelf ben ik zwaar zenuwachtig. Pas als alles betaald is kan ik rustig ademhalen.’ Gelukkig zijn er al veel kaarten verkocht in de voorverkoop. Naast de gewone kaarten zijn er ook V.I.P. kaarten verkrijgbaar. Met deze kaarten kan je naar binnen zonder eerst in de rij te staan. Ook is er een gratis garderobe beschikbaar. Daarnaast heb je natuurlijk toegang tot de spiksplinternieuwe V.I.P. Area van The Level.

Volg de blog van Paul voor de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen over het feest. Ook via twitter wordt je op de hoogte gehouden!

Tags : , ,

Reacties