Prik je bubbel – een gesprek over online identiteit – Arnhemse Stadsgesprekken – 11 april

Geplaatst op 5 april 2023 Door In Artikelen, Hulp & Info, Lifestyle, Media

Zet 11 april alvast in je agenda, want dan is het volgende #stadsgesprek: ‘Prik je bubbel – een gesprek over online identiteit

Wie ben jij online? Hoe ga je om met thema’s als online haat, status, snel geld, verleiding, echokamers, mentale gezondheid, groepsgedrag? We gaan hierover in gesprek met een aantal influencers, met jongeren en met andere geïnteresseerden.

Gasten tijdens deze editie


Nuray Nuray Boga (23)

Zij stond op jonge leeftijd al op veel grote podia, waar ze als vrouwelijke DJ veel waardering en bekijks trok. Een loopbaan die haar langs zalen als Luxor Live, Doornroosje, De Spot en de Oude Rechtbank voor duizenden mensen zette lijkt gevuld te moeten zijn met Glamour en erkenning, maar wat houdt het leven van een artiest eigenlijk in?


Jesse Laport

Wat als je een angststoornis hebt en op het podium moet staan? “Ik denk dat ik zo’n beetje alles wel eens heb afgezegd vanwege angst of paniek – feestjes, afspraken, noem maar op – maar een optreden nog nooit.” Wie is de persoon achter de stadsdichter?


Tatanka Cecilia Hodes (20)

Fashion stylist en deelnemer van NPO Programma Dreamschool. Wie is deze persoon met een escortverleden en die nu al zelfstandig ondernemer is in de mode?


Deze editie wordt georganiseerd met Aicha, Bilal, Djarah, Hassan, Jette, Kathy, Lan Lan, Tim, Xavier, Sandra, Naomi, Leïla, Jorian en Elise. En ook AM Supportteam, Stichting Divers & Jong Wij zijn samen Arnhem Jongerenraad Arnhem Empowering Nisa Olympus College MDT026 Presikhaaf University Stichting InDifferent Rozet | taal, kunst en erfgoed Gemeente Arnhem 

Ben jij er bij? 

Aanmelden kan >>hier

 


 > Arnhemse Stadsgesprekken op Instagram <

Tags : , , , ,