Protest tegen straatintimidatie in Arnhem op 11 april

Geplaatst op 7 april 2021 Door In Artikelen, Geweld & Criminaliteit, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle

Op 11 april vindt er van 18:30 tot 19:30 uur een protest plaats tegen straatintimidatie in Arnhem. Er zullen verschillende inspirerende sprekers komen, van gemeenteraadsleden tot aan (woord)kunstenaars en vrijwilligers uit het publiek die hun ervaringen delen. De organisatie hoopt rond de 500 mensen te kunnen ontvangen tijdens het protest. 

Wie is de organisatie en waarom houden ze dit protest?
Wij zijn een gevarieerde groep gedreven jongeren van de leeftijd 13 tot en met ongeveer 30 jaar. Wij zitten allemaal in verschillende fases van ons leven, hebben andere ambities, maar we hebben gemeenschappelijke ervaringen en we zijn het er samen over eens dat het genoeg is. De maat is vol. Wij willen verandering en ontwikkeling voor het nu en voor de toekomst. Wij willen aandacht oproepen voor straatintimidatie en seksueel geweld jegens vrouwen, leden van lhbti+-gemeenschap, mensen van kleur en gehandicapte personen.

Wij zijn vanuit persoonlijke ervaringen en frustraties bij elkaar gekomen, maar ook vanuit veel hoop en liefde voor de toekomst. De afgelopen tijd zijn wij al onze ideeën en krachten gaan bundelen om zo met veel energie, motivatie, enthousiasme en passie dit protest neer te zetten. We hopen dat dit protest een stap naar verandering en bewustwording zal gaan bewerkstelligen.

Wil je het protest willen bijwonen? Maak dan gebruik van deze inschrijflink i.v.m. de coronamaatregelen.

📷 @stopstreetintimidationprotest op Instagram

Beeld: Instagram @stopstreetintimidationprotest

Tags : , , , , ,

Reacties