Rozet zoekt Arnhemse helden!

Geplaatst op 9 oktober 2018 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Lifestyle

Van september t/m december staat Rozet in het teken van Arnhemse helden. Helden zijn er in allerlei soorten en maten. Van oorlogsheld tot kunstheld, van YouTube-held tot verzetsheld en van superheld tot zeeheld. Met een tentoonstelling en verschillende activiteiten brengen we een ode aan alle helden. Helden van vroeger, helden van nu en helden die (nog) niet weten dat ze een held zijn.

Wie is jouw held?
Maar er is meer! Rozet is samen met alle Arnhemmers op zoek naar nieuwe helden. Iedereen kan een held zijn. Misschien ben jij wel iemands held zonder dat je het weet. Of misschien heb jij wel een held. Je buurvrouw bijvoorbeeld, omdat ze een pannetje soep komt brengen als je ziek bent. Of een collega die je helpt met het invullen van ingewikkelde formulieren. Of een klasgenoot die jou helpt met Engels. Of die vrijwilliger die er altijd voor zorgt dat alles in de kantine van jouw sportvereniging goed verloopt. Of die kunstenaar of sporter die jou inspireert. Of…

We roepen iedereen op om mee te doen en een held aan te melden via arnhemseheld@rozet.nl. We zoeken een jeugdheld (tot 18 jaar) en een volwassen held (vanaf 18 jaar). Stuur voor 11 november een e-mail naar arnhemseheld@rozet.nl en vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Jouw naam en leeftijd
  • Naam een leeftijd van jouw Arnhemse held
  • Motivatie: waarom is hij/zij jouw held?
  • Stuur eventueel een foto van jouw held mee

Let op: de held moet een link hebben met Arnhem. Hij of zij moet bijvoorbeeld in Arnhem geboren zijn, er nu wonen, lesgeven op een Arnhemse school, etc.

Eind november worden genomineerden bekend gemaakt en kun je stemmen op jouw favoriet. Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten! Wie weet wordt die van jou in december uitgeroepen tot Arnhemse held!

Tags : ,

Reacties