Stop straatintimidatie in Arnhem: doe mee aan het onderzoek!

Geplaatst op 21 april 2021 Door In Artikelen, Hulp & Info, Jij & de wereld, Liefde & Seks, Lifestyle

‘’Pssst, hé schatje’’

Heb jij ooit te maken gehad met straatintimidatie? Of juist niet? Laat je stem horen en doe mee aan het onderzoek van Gemeente Arnhem, Vizier Oost en de Radboud Universiteit. Het doel van het onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de daders en slachtoffers van seksuele intimidatie in de openbare ruimte van Arnhem. Met behulp van deze informatie proberen we Arnhem een veiligere stad te maken.

Help jij mee? Ga dan naar: https://psychru.qualtrics.com/jfe/form/SV_agdc2gc6ayDLuqa

Het onderzoek duurt ongeveer 5 minuten. De antwoorden die je invult zijn vertrouwelijk en worden anoniem verwerkt. De door jou gegeven antwoorden kunnen door de onderzoekers niet gekoppeld worden aan wie je bent. Je bent vrij in je keuze om deel te nemen aan deze vragenlijst en bent vrij om te stoppen als je niet langer mee wilt doen.


‘’Pssst, hey baby’’

Have you ever experienced street harassment? Or not at all? Let us know! In collaboration with the municipality of Arnhem, Vizier Oost and Radboud University, we are trying to reduce sexual harassment in Arnhem. This will only work by sharing your experiences. The survey will only take 5 minutes and will help us make Arnhem a safer city!

Are you willing to help? Go to: https://psychru.qualtrics.com/jfe/form/SV_agdc2gc6ayDLuqa

 

> Stop Straatinditimidatie Arnhem op Instagram

 

Tags : , , ,

Reacties