Streetstyle Arnhem – Deel 6

Geplaatst op 26 januari 2018 Door In Artikelen, Lifestyle

Is Arnhem nog een beetje een modestad te noemen? Het barst hier van de modezaakjes, modestudenten en creatieve types. Maar is dit ook een beetje terug te zien in het straatbeeld? Waar haalt jong Arnhem inspiratie voor kleding vandaan en waar shoppen ze graag en waar juist niet? Justin ging met zijn camera en notitieblokje op pad!

Scoobe (20 jaar)
Scoobe streetstyle

Wie of wat inspireert jou?
De mensen om mij heen en de situaties die ik meemaak zijn mijn voornaamste inspiratiebron qua mode.

Waar koop jij je kleding zoal? 
Dat maakt mij niet zoveel uit om eerlijk te zijn. Het hangt heel erg van mijn mood af waar ik mijn kleding koop, soms haal ik een basic broek bij de Zara en de andere keer loop ik in Amsterdam een alternatieve kledingwinkel binnen om een wat meer bijzondere jas te halen.

In welke kledingzaak zou jij nooit een stap naar binnen zetten?
Op dit moment zul je mij niet snel aantreffen in een dure designer winkel. Maar wie weet gaat dat eens veranderen als ik lekker ga verdienen! 

Hoe omschrijf jij jouw kledingstijl?
Ik neig heel snel om ‘anders’ te zeggen, maar tegenwoordig is dat echt onmogelijk. Ik probeer mij gewoon op mijn eigen manier te kleden en dat is toch wel vaak iets anders dan de rest van mijn omgeving. M’n spijkerbroeken zijn mega ripped en af en toe weet ik niet eens hoeveel lagen kleding ik aan heb, haha. Maar als ik een woord zou moeten gebruiken om mijn kledingstijl te beschrijven, dan zou dat wavy zijn.

Odessio (21 jaar)
Odessio streetstyle

Wie of wat inspireert jou?
Ik maak zelf muziek dus ik haal veel van mijn inspiratie voor kleding uit mijn eigen creatieve ideeën. Ik luister veel naar artiesten zoals A$AP Rocky, Drake en Future. De muziek die ze maken vind ik enorm tof, maar ook de kledingstijlen en outfits van die artiesten spreken mij wel vaak aan.

Waar koop jij je kleding zoal?
Meestal bestel ik mijn kleding online, dat is gewoon lekker makkelijk. Maar als ik er zin in heb dan vind ik het ook niet erg om de stad in de gaan om te gaan shoppen hoor.

In welke kledingzaak zou je nooit een stap naar binnen zetten?
Een winkel die tweedehands items verkoopt. Dat is echt totaal niks voor mij. Al zou ik er iets vinden dat ik super mooi vind, dan zou ik het nog steeds niet halen. De reden waarom ik het niet zou halen is omdat ik simpelweg niets heb met kleding die al eens is gedragen.

Hoe omschrijf jij jouw kledingstijl?
Ik hou van het dragen van sportkleding, want dat zit gewoon altijd lekker. Maar dat weerhoudt mij er niet van om ook andere soorten kleding te dragen. Soms rock ik ook een gescheurde spijkerbroek met een denimjack en wat Nike sneakers!

Anouar (30)
Anouar streetstyle

Wie of wat inspireert jou?
Vrienden, artiesten maar ook gewoon mensen die ik op straat zie lopen en outfit dragen die mij aanspreekt.

Waar koop jij je kleding zoal?
Ik heb niet echt bepaalde winkels waar ik altijd kleding koop. Meestal loop ik gewoon een rondje door de stad en ga ik bij wat willekeurige winkels naar binnen.

In welke kledingzaak zou je nooit een stap naar binnen zetten?
Haha, dat is de CoolCat. Toen ik nog op de middelbare school zat kwam ik er weleens, maar tegenwoordig zul je mij daar niet meer vinden.

Hoe omschrijf jij jouw kledingstijl?
Ik zou mijn kledingstijl beschrijven als een mix tussen casual en excentriek. De ene dag draag ik een simpele en nette outfit en de andere dag heb ik een fashion mood en ben ik niet bang om wat gekkere outfits te dragen.

 

 

Tekst en foto’s: Justin

Tags : , , , , ,

Reacties