Testspelers gezocht voor nieuw Arnhems bordspel ‘Studentenleven’

Geplaatst op 30 juni 2020 Door In Gaming, Hulp & Info, Lifestyle, Vrije tijd

Studentenleven is een bordspel dat op Arnhemse bodem is bedacht door Nikki Lanen en Niels Udink. Zij verveelden zich op een zaterdagavond en besloten om zelf een bordspel te gaan maken. Inmiddels ligt er een vrij compleet spelconcept klaar met als naam ‘Studentenleven’ en nu willen Nikki en Niels het spel graag met anderen delen en laten testen. Tijdens het spelen van ‘Studentenleven’ sta je in de schoenen van een student en is het de bedoeling om zo snel mogelijk positieve levenservaringen op te doen. De speler die als eerste genoeg heeft bereikt heeft gewonnen. Maar pas op, het studentenleven kan veel afleiding geven en voor je het weet moet je thuis je roes uitslapen!

Lijkt je het tof om mee te helpen met de verdere ontwikkeling van het bordspel ‘Studentenleven’? Kom dan op zaterdag 11 juli naar Vendetta Spellencentrum/Arnhem Speelt aan de Steenstraat 106 in Arnhem om het spel een uurtje te spelen. Er zijn drankjes en snacks aanwezig en je hebt het ultieme plezier van helpen bij de ontwikkeling van een (hopelijk) tof nieuw bordspel. See you there?

Informatie testdag ‘Studentenleven’ zaterdag 11 juli
In verband met de geldende coronamaatregelen mogen er slechts 8 bezoekers tegelijk aanwezig zijn, daarom is vooraf reserveren nodig. Het spel kan met 2 tot 5 mensen tegelijk worden gespeeld. Tijdens de speelavond zullen er een tweetal speelborden aanwezig zijn. Inschrijven kan via het Facebook event Studentenleven – Allereerste Playtest Dag! Hierop worden op een later tijdstip ook de inschrijvingen per tijdslot ingedeeld. 

Studentenleven – Allereerste Playtest Dag
Zaterdag 11 juli van 10:00 tot 17:00 uur
Arnhem Speelt (voorheen Vendetta Spellencentrum)
Steenstraat 106, Arnhem
> Studentenleven op Facebook

Beelden: Studentenleven

Tags : , , , ,

Reacties