Theatermaker Booi Kluiving start een project en onderzoek rondom internetmemes getiteld ‘De Memers’

Geplaatst op 27 juli 2020 Door In Artikelen, Lifestyle, Talenten, Theater & dans

Theatermaker Booi Kluiving heeft onlangs een nieuw project aangekondigd getiteld ‘De Memers’. Booi is namelijk al heel erg lang gefascineerd door internetmemes. Wie niet eigenlijk? Ze zijn overal op het internet te vinden en iedereen die op het internet zit krijgt er op een of andere manier mee te maken. Positief of negatief. Het lijkt Booi daarom fantastisch om de beeldende taal die in memes zit op het toneel te krijgen. De komende periode gaat hij dat dan ook onderzoeken en daarbij heeft hij hulp nodig! Lijkt dat je interessant? Abonneer je dan op zijn YouTube-kanaal: itsyaboybooi

 

Booi maakt ‘De Memers’ in samenwerking met De Nieuwe Oost en met Het Huis Utrecht waar hij dit najaar aan de slag gaat! Hier vindt je ook meer info over zijn residenties en de open repetities en zijn onderzoek naar memes! Volg Booi ook op Instagram en Facebook!

Eerdere voorstelling ‘Let’s Play’
Booi maakte eerder dit jaar de voorstelling ‘Let’s Play’, waarin hij al gamend en livestreamend op zoek ging naar de betekenis van spel in het leven. Check hier ons uitgebreide interview met Booi over deze voorstelling en lees hier onze recensie over ‘Let’s Play’.

Tags : , , , ,

Reacties