Twee gratis themabijeenkomsten speciaal voor jonge mantelzorgers op 6 en 13 juli bij Willemeen

Geplaatst op 28 juni 2020 Door In Artikelen, Hulp & Info, In het gezin, Kopzorgen, Lifestyle

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar oud? En zorg jij voor een familielid die (psychisch) ziek, gehandicapt of verslaafd is? Dan ben jij een (jonge) mantelzorger en is Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Arnhem (MVT Arnhem) op zoek naar jou!

Raakt jouw agenda ook snel vol en is je energie vaak op? Vind jij het lastig om voor jezelf te kiezen en zou je dit graag anders willen zien? Doe dan mee aan de twee gratis bijeenkomsten voor jonge mantelzorgers op 6 en 13 juli van 17:30 tot 19:00 uur bij Willemeen in Arnhem! Er wordt gezorgd voor een kleine snack/ drankje. Tijdens deze themabijeenkomsten kun je andere jonge mantelzorgers ontmoeten, ervaringen uitwisselen en om advies vragen. Ook kun je hier terecht als je extra ondersteuning en hulp kunt gebruiken vanuit MVT Arnhem.

Dus, ga ook voor je eigen positieve gezondheid en je toekomst en meld je aan voor deze bijeenkomsten! Het aantal beschikbare plekken is beperkt vanwege de anderhalvemeterregel, dus meld je snel aan! Neem hiervoor contact op met de contactpersoon van MVT Arnhem. Haar naam is Hannie Massen en je kunt haar bellen en/of een berichtje/appje sturen op 06-15 32 79 36. Mailen mag natuurlijk ook via h.massen@mvtarnhem.nl

Tags : , , , , ,

Reacties