Uitverveeld? Vermaak jezelf met deze podcasts!

Geplaatst op 1 april 2020 Door In Artikelen, Lifestyle

Week drie van zelfquarantaine zit erop. Deze weken heb je waarschijnlijk zelf nog veel dingen te doen gehad; je bed eindelijk verschoond, dat ene boek uitgelezen, je muur een likje verf gegeven of huiswerk ingehaald. Top, maar nu heeft de minister ons verteld dat we tot 28 april sowieso nog zo veel mogelijk thuis moeten zitten. Dus wat ga je nu met al die vrije tijd doen? Daar komen mijn podcast tips goed van pas! Zelf ben ik een groot podcastfanaat dus heb ik een lijstje met aanraders opgesteld!

Dating Straight podcast
Amy Ordman en Jack Dodge zijn beste vrienden die op een gebied totaal tegenover elkaar staan, namelijk de liefde. Jack is heel optimistisch en denkt om de week dat hij de nieuwe liefde van zijn leven gaat vinden terwijl Amy denkt dat ze alleen dood zal gaan met haar drie katten. In elke aflevering van Dating Straight zijn er een of meer gasten die vertellen over hun liefdesleven en samen met Amy en Jack de kijkers liefdesadvies geven. Elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering online.

Presentatie: Amy Ordman en Jack Dodge
Taal: Engels
Onderwerpen: daten, LHBT, vriendschap en liefde
Gemiddelde duur: 60 minuten per aflevering
Stream: YouTube via deze link en Spotify via deze link

 

Mile Higher Podcast
Als je van complottheorieën en crime houdt zit je met deze podcast helemaal goed! Getrouwd duo Kendall Rae en Josh Thomas maken elke week een aflevering boordevol mysterie en spanning. Ook duiken ze diep in opmerkelijke gebeurtenissen die de media zelf eigenlijk voor ons achterhoudt. Ook nodigen ze geregeld gasten uit om de podcast te versterken, meestal zijn dit experts in het onderwerp dat wordt behandeld in die aflevering. Elke maandag komt er een nieuwe aflevering online.

Presentatie: Kendall Rae en Josh Thomas
Taal: Engels
Onderwerpen: complottheorieën en mysteries
Gemiddelde duur: 60-120 minuten per aflevering
Stream: YouTube via deze link en Spotify via deze link

 

Zach Sang: Just The Interviews Podcast
Hou je van popcultuur, sociale media en radio? Dan heb ik de perfecte podcast voor jou! Zach Sang interviewt al jouw favoriete beroemdheden en neemt een diepe duik in hun levens. Zach stelt de vragen die eigenlijk niet vaker worden gesteld omdat ze soms net een beetje té brutaal of intiem zijn. Maar met zijn charme en gevatheid krijgt Zach het steeds weer voor elkaar om antwoorden op zulke vragen te krijgen.

Presentatie: Zach Sang
Taal: Engels
Onderwerpen: popcultuur, media, celebrities
Gemiddelde duur: 30-60 minuten per aflevering
Stream: Spotify via deze link

De Boos ACD-Podcast
Natuurlijk kunnen we in deze moeilijke en onzekere tijd op onze vriend Tim Hofman rekenen om ons te entertainen en een hart onder de riem te steken. In deze podcast deelt Tim verhalen en geeft hij tips. Hij moedigt de kijker ook aan om zelf te helpen bij de podcast door ideeën en oproepen in te sturen. Elke dinsdag en donderdag om 16.00 is er een nieuwe aflevering te vinden op YouTube.

Presentatie: Tim Hofman
Taal: Nederlands
Onderwerpen: Van alles en nog wat
Gemiddelde duur: 45 minuten per aflevering
Stream: YouTube via deze link

Dit waren een aantal van de enorm veel leuke podcasts die er te vinden zijn. Ik ben ervan verzekerd dat er voor iedereen wel een leuke podcast tussenzit. Heb je tips en aanvullingen? Stuur ze dan naar ons op en laten we elkaar blijven inspireren in deze onvoorspelbare tijden!

Door: Iza

Tags : , , , ,

Reacties