The Useless Web

Geplaatst op 9 maart 2013 Door In Artikelen, Lifestyle

Soms heb je niets te doen en surf je doelloos rond op je computer/laptop. Of je moet juist een heleboel doen en is dat de reden dat je ronddwaalt op het web. Voor dit soort momenten hebben we een aantal websites voor je op een rijtje gezet. Totaal nutteloos, maar wel heel leuk!

 useless

1. The Useless Web
De naam verraadt het al een beetje, deze website is totaal nutteloos. De link brengt je naar een site die je weer naar andere nutteloze websites brengt. Pas op, het werkt zeer verslavend! We hebben de meest belachelijke, rare en grappige links op een rijtje gezet dus zet je geluid aan! Een verdere omschrijving lijkt ons overbodig.

heyyeyaaeyaaaeyaeyaa

fallingfalling

koalastothemax

cat-bounce

randomcolour

 2. Sleep Talkin’ Man
Deze website staat geheel in het teken van een ‘Sleep Talkin’ Man’. Bijna elke nacht praat deze Engelsman in zijn slaap. Zijn vrouw heeft een manier gevonden om de vreemde zinnen op te nemen. Soms zijn ze verklaarbaar, soms ook niet. Is het echt? Geen idee, maar bizar is het wel.

3. Awkward Family Photos
Wat een gezellig familie-kiekje moest worden, draait soms op iets heel anders uit. Deze site is in het leven geroepen door de makers nadat zij een hele ongemakkelijke foto uit hun kindertijd zagen. Nu, vele inzendingen later, staat de site vol met rare, onverklaarbare foto’s.

4. Kim Jong-Il Looking At Things
Deze pagina bevat foto’s van Kim Jong-Il die naar dingen kijkt. Niets meer, niets minder.

5. Stuff Dutch People Like
Een website vol met al onze Hollandse trekjes. De verschillende artikelen roepen bij ons een mengeling aan gevoelens op. Herkenbaarheid, walging en trots, het komt allemaal voorbij. Oordeel zelf!

Alle linkjes bekeken? Dan wordt het nu toch echt tijd om aan de slag te gaan!

Tags :

Reacties