Week van de Jonge Mantelzorger – 2022

Geplaatst op 1 juni 2022 Door In Artikelen, Gezondheid, Hulp & Info, In het gezin, Jij & de wereld, Kopzorgen, Lifestyle

In de week van 1 t/m 7 juni wordt de Week van de Jonge Mantelzorger gehouden.  Kinderen en jongeren t/m 24 jaar, die zorgen voor iemand in hun omgeving worden in deze week in het zonnetje gezet met iets leuks of lekkers. Dit wordt in Arnhem georganiseerd door MVT: Mantelzorg Vrijwillige Thuishulp Arnhem.

 

 

Je bent niet de enige!

Ongeveer een kwart van de jongeren groeit op met iemand in hun directe omgeving met een chronische ziekte, beperking, psychische kwetsbaarheid, verslaving en/of andere ondersteuningsbehoefte. Dat kan een ouder zijn, een broer of zus, maar ook een grootouder of goede buur. Zij helpen bijvoorbeeld mee in de fysieke zorg, hebben extra huishoudtaken en helpen met het regelen van de zorg. Maar daarnaast maken ze zich op jonge leeftijd soms meer zorgen dan leeftijdsgenoten, en missen ze de nodige zorg en aandacht voor zichzelf.

Dit jaar hebben we keuze uit de volgende cadeautjes. Klik een cadeautje aan om alle spelregels te lezen.

Leuk

Lekker

Daarnaast maak je kans op deze exclusieve extra’s:

Naast je cadeautje kun je ook aangeven of je kans wil maken op een van deze 2 exclusieve extra’s.

Spelregels:

Om alles goed te laten verlopen hebben we een aantal spelregels opgesteld:

  • Alleen Arnhemse jonge mantelzorgers kun je een cadeautje uitzoeken.
  • Voor sommige cadeautjes geldt OP=OP! Zodra het cadeautje niet meer beschikbaar is op het keuzeformulier dan zijn we door onze voorraad heen en kun je iets anders kiezen.
  • Alleen keuzes die via het keuzeformulier zijn binnengekomen worden in behandeling genomen. Je ontvangt een mail ter bevestiging, check ook je spam folder.
  • Je mag maar 1 cadeautje uitkiezen, ontvangen we meerdere formulieren dan vervallen alle keuzes. Naast het cadeautje kun je aangeven dat je kans wil maken op 1 van de extraatjes.
  • Lees goed de voorwaarden bij de omschrijving van de cadeautjes, bijvoorbeeld over levermomenten, inhoud, hoe te verzilveren etc. Hier kan niet van afgeweken worden.
  • Cadeautjes zijn niet in te wisselen tegen geld, vervangende cadeautjes etc. 
  • MVT Arnhem of onze leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor misgelopen cadeautjes, technische storingen etc.

Om mee te doen vul je dit formulier in op de website van MVT Arnhem.

Tags : , , , , , ,

Reacties