Wijvenkraam in de Melkfabriek, 19 september 2021

Geplaatst op 31 augustus 2021 Door In Lifestyle, Mode

Fashionista’s, shopaholics en vintage lovers opgelet: de volgende editie van Wijvenkraam is een feit! Yesss, op zondag 19 september keert de hipste en gezelligste vintagemarkt voor ‘meiden’ van alle leeftijden weer terug naar de iconische Melkfabriek in het bruisende stadshart van Arnhem. Verschillende liefhebbers presenteren speciaal voor jou de leukste vintage kleding, tweedehands designs, handgemaakte sieraden en unieke accessoires. Duurzaam shoppen is nog nooit zo leuk geweest!

Wijvenkraam staat voor kwaliteit, creativiteit en diversiteit en is daarmee allesbehalve een doorsnee rommelmarkt. Stylisten, verzamelaars, ontwerpers en design liefhebbers vanuit het hele land richten hun kramen in met kwalitatieve en one-of-a-kind items waar elk meidenhart sneller van gaat kloppen, zodat jij die vintage pareltjes kunt scoren. En dat tegen een eerlijke prijs terwijl je lekker duurzaam bezig bent. Welk ‘wijf’ wil dit nou missen?

Tussen 11:00 en 17:00 uur nodigt Wijvenkraam alle ‘mädels’ van Arnhem en omstreken uit om hun zomergarderobes te verruilen voor nieuwe herfstoutfits onder het genot van fijne beats en vrolijke deuntjes van onze DJ’s. Dus trommel iedereen bij elkaar en neem je vriendinnen, moeder, zus en alle andere leuke ‘wijven’ die je kent mee naar de Melkfabriek op 19 september voor hét perfecte dagje uit. Laat je verrassen door deze unieke shopping experience met een verrassende, frisse collectie aan vintage pareltjes terwijl je ook kunt genieten van een divers aanbod van heerlijke foodstands en bijzondere koffiebars.

We hebben natuurlijk nog steeds te maken met alle risico’s omtrent het coronavirus en daarom zal Wijvenkraam ook alle richtlijnen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Het is voor ons nog steeds een bijzondere uitdaging om een evenement in deze tijd te organiseren maar één ding weten we zeker: het wordt een veilig en supergezellige zondag zoals jullie van ons gewend zijn!

Website: www.wijvenkraam.nl
Datum: Zondag 19 september 2021
Tijd: 11.00 uur – 17.00 uur
Locatie: De Melkfabriek, Nieuwe Kade 1, 6827 AA Arnhem
Entree: € 3,50 (kinderen t/m 12 jaar gratis)

Reacties