Workshops klassiek ballet door Floor Eimers (Nationaal Ballet) bij Studio26 in Velp

Geplaatst op 30 januari 2019 Door In Lifestyle, Sport, Talent uit Arnhem, Talenten

Topdanser Floor Eimers van het Nationaal Ballet geeft zaterdag 2 maart twee exclusieve workshops klassiek ballet bij Studio26 in Velp. Alle jonge balletdansers kunnen zich aanmelden voor deze bijzondere workshops!

Als kind danste Floor bij Studio26 en inmiddels is ze opgeklommen tot Grand Sujet bij het Nationaal Ballet. Ze is momenteel te zien in David Dawson’s Requiem en in Ode aan de Meester van Hans van Manen.

In de workshops klassiek ballet gaat Floor met de leerlingen werken aan de barre, repertoire en spitzen. De ochtend is bedoeld voor gevorderde balletleerlingen. En of je nou wel of geen lid bent van Studio26, je bent van harte welkom om deze bijzondere workshop bij te wonen! Er komen 2 workshops:

  • Zaterdag 2 maart van 9.30 tot 11.00 uur | 10 tot 13 jaar | Leerlingen met een redelijk gevorderd niveau klassiek zijn van harte welkom. In deze workshop ga je onder begeleiding van Floor o.a. werken aan de barre en met repertoire. De workshop kost € 17,50.
  • Zaterdag 2 maart van 11.00-13.00 uur | vanaf 14 jaar |  Leerlingen met een gevorderd niveau klassiek zijn van harte welkom. In de workshop laat Floor je o.a. werken aan de barre en met repertoire. Afhankelijk van het niveau van de groep is er eventueel ook spitzenwerk. Neem je spitzen dus in ieder geval mee! De workshop kost € 22,50.

Tickets voor de workshop bestel je via www.studio26.nl

Locatie workshops
Studio26
Larensteinselaan 26-d
6882 CT Velp
>> Facebook event

Foto: Rob Becker

Tags : , , , , ,

Reacties